Ναυπηγεία Χαλκίδας: Έτος σταθμός το 2024-Η πολύ μεγάλη επένδυση και οι ευχές για το νέο έτος του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ασράφ Μπαγιούμι

Της Μαρίας Καράπα

Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας αποτελούν διαχρονικά σημείο αναφοράς στην ζωή των κατοίκων της πρωτεύουσας της Εύβοιας και όχι μόνο. Διαδραματίζουν δε πρωτεύοντα ρόλο στο οικονομικό γίγνεσθαι και στην ευρύτερη ανάπτυξη. Η επιχείρηση με το παγκόσμιο αποτύπωμα που αποτελεί πρότυπο διεθνώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο έτος, με ένα πολύ μεγάλο νέο που θα αποτελέσει σημαντικό σταθμό στην λειτουργία της.

Όπως αποκάλυψε στο evia online ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ασράφ Μπαγιούμι το 2024 έρχεται μία πολύ μεγάλη επένδυση στα Ναυπηγεία της Χαλκίδας.

" Να πάνε όλα καλά με την καινούργια χρονιά να υπογραφεί η σύμβαση. Κάνουμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα ομαδικά και έχουμε φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο τα Ναυπηγεία."

Για τον προσηνή επικεφαλής της Εταιρείας, κ. Ασράφ Μπαγιούμι, τα Ναυπηγεία αποτελούν κομμάτι της ζωής του, καθώς επί 37 χρόνια υπηρετεί το όραμα και το παγκοσμίου αποδοχής αποτέλεσμα, από διάφορες θέσεις. Γεγονός που του επιτρέπει όχι μόνο να συντονίζει, αλλά να σχεδιάζει και να υλοποιεί εν τοις πράγμασι, την πορεία ανάπτυξης πάνω σε γερές βάσεις.

Στο δημιουργικό αυτό πλαίσιο, εντάσσεται και η προαναγγελθείσα, πολύ μεγάλη επερχόμενη επένδυση, που θα ωφελήσει αναμφισβήτητα, το οικονομικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Μαζί με το πολύ ευχάριστο νέο που μας ανακοίνωσε ο κ. Ασράφ Μπαγιούμι, στέλνει μέσω του evia online και τις ευχές του για το νέο έτος :


"Εύχομαι υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο"
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!