Οι Βασιλικαριώτες πήραν το ντέρμπι του Ληλαντίου, από τους Φυλλαριώτες!

Μιαούλης Φ.-Λήλας Β. 0-1! Ένα γκολ λίγο πριν την εκπνοή του α’ 45λεπτου, έκρινε την αναμέτρηση των δύο εκπροσώπων του Ληλαντίου πεδίου στην Β’ ΕΠΣΕ, στο ουδέτερο γήπεδο του Αφρατίου!
Ισορροπημένο το α’ μέρος με τον Λήλα να εκμεταλλεύεται, την ευκαιρία που του δόθηκε… Στο β’ ημίχρονο ο Μιαούλης ΄΄πήρε μέτρα΄΄ στο γήπεδο προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση, έχασε κάποιες ευκαιρίες για να το πετύχει, όμως τελικά το σκορ δεν άλλαξε!
Στο 3’ των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Κ. Τρίκκας, συγκρούστηκε με τον πορτιέρε του Λήλα, Κεχριώτη, όμως όπως είχε υποδείξει ο βοηθός ο επιθετικός του Μιαούλη, ήταν σε θέση οφ-σάϊντ…

*οι πιο ενδιαφέρουσες φάσεις όλες στο α’ μέρος!

  • 12’ σουτ του Μικράκη με τα χέρια διώχνει ο Τσαβαρής…
  • 25’ σουτ του Μακρή, με υπερένταση στην αριστερή του γωνία διώχνει ο Κεχριώτης…
  • 42’ το γκολ που έκρινε τον αγώνα! Ο Γ. Γκούμας σουτάρει από το ύψος της περιοχής, ο Τσαβαρής διώχνει προσωρινά και επερχόμενος Σαμαρτζής, πλασάρει και κάνει το 1-0!
  • 45’ δυνατό σουτ του Καρβελά, πριν η μπάλα περάσει την γραμμή τέρματος οι αμυντικοί του Λήλα διώχνουν σωτήρια!

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε 1′ σιγή στην μνήμη του αείμνηστου προέδρου της ΕΠΣΕ Χρήστου Φεφέκου.

- Διαφήμιση -

Διαιτητής ο Στράτος Ντούρας με συνεργάτες τους Γιώργο Πασχαλίδη και Γιάννη Κελεπούρη.

*ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φύλλων (Σταμάτης Σταμογιάννης): Τσαβαρής, Δάδινας, Καρατζής Ι, (50’ Γεωργίου), Ζαχαριάς, Δ. Σελεμάϊ, Ράλλης (50’ Πετράκης), Κατσαρής, Αλπμπ. Σελεμάϊ, Κ. Τρίκκας, Καρβελάς (85’ Π. Τρίκκας), Μακρής (60’ Καρατζής ΙΙ).

*ΛΗΛΑΣ Βασιλικού (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Κεχριώτης, Ρωμανός, Κουσερής, Τζαφέρος, Μικράκης, Β. Γκούμας (46’ Λύκος), Βαγγέλη, Μπενέτος (73’ Μυλωνάς), Αρτσίτας, Ι. Γκούμας (46’ Νάτσης), Σαμαρτζής.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!