Οξύλιθος: Εργασίες καθαρισμού από την πρόσφατη κακοκαιρία

Exif_JPEG_420

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΞΥΛΙΘΟΥ
“Σήμερα κατόπιν αιτήματος μας, με προσωπικό καθαριότητας της Δ.Ε. Κύμης προβήκαμε στην απομάκρυνση των φερτών υλικών και στο καθαρισμό σχάρων και ρείθρων ομβρίων υδάτων, τα οποία είχαν γεμίσει από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις.
Εργασίες που πρόσφατα είχαμε πάλι κάνει”, τονίζει σε ανάρτησή της η Πρόεδρος της Κοινότητας Κλαίρη Κατσαρή


Στοχευμένα δώσαμε προτεραιότητα στη συνοικία των “Νανιανων” πριν το Κλιματαρι, όπου καθαρίσαμε τη σχάρα ομβρίων υδάτων η οποία είχε βουλώσει τελείως.
Η συνοικία αυτή και η σχάρα δέχεται όλα τα όμβρια ύδατα από ψηλά.
Μια πολύπαθη συνοικία όπου τον Απρίλιο του 2020 υπέστησαν σοβαρές κατολισθήσεις- καθιζήσεις κάποιες ιδιοκτησίες από τις έντονες βροχοπτώσεις.


Ήδη η Διοίκηση της ΔΕΥΑΚΑ αλλά και η Τεχνική Υπηρεσία έχουν κάνει αυτοψία και έχουν αποφανθεί να γίνουν τεχνικά έργα απορροής υδάτων, τριγωνική τάφρος.
Μέχρι σήμερα όμως τίποτα.!!!

Exif_JPEG_420

Δεύτερη στάση στην Αγία Παρασκευή, απέναντι από τη στάση όπου ξανακαθαρίσαμε και πάλι το χαντάκι και τη σχάρα.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα παιδιά του συνεργείου για την αγαστή συνεργασία μας αλλά και για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

Exif_JPEG_420


Από βδομάδα πρώτα ο Θεός και καιρού επιτρέποντος ήδη έχουμε προγραμματίσει κάτι πολύ όμορφο που αφορά την ασφάλεια του οδικού μας δικτύου και των διερχομένων οχημάτων, με τη Περιφέρεια, το οποίο δεν έγινε τις προηγούμενες μέρες λόγω των καιρικών συνθηκών.
Καλό και όμορφο Σαββατοκύριακο για όλους μας!!! Με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα!!

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!