ΣΚΑΙ – Μ. Καράπα: Τα αμείλικτα ερωτήματα των Γ. Αυτιά και Αλ. Μητρόπουλου στον Κ. Χροναίο για το δ.τ. του Νοσοκομείου (όχι διανομέας) για το νεκρό από θερμοπληξία -Η τραγική μάνα που τον διαψεύδει

Κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ στον ΣΚΑΙ η Μαρία Καράπα, αναδεικνύει  ειδήσεις πρόσωπα και γεγονότα από την ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΥΡΟ  

Αυτή την φορά αντικείμενο συζήτησης ήταν η είδηση που αποκάλυψε το evia online και αφορούσε στην τραγική κατάληξη του 46χρονου που εργαζόταν και ως διανομέας σε ψησταριά και έχασε την ζωή του από συμπτώματα θερμοπληξίας. Κυρίαρχο ρόλο διαδραμάτισε στην εκπομπή η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ απόφαση του διοικητή Κωσταντίνου Χροναίου (ακόμα Διοικητή), που εξέδωσε Δελτίο Τύπου όπου υπογράφει ο ίδιος σύμφωνα με το οποίο, εκτός των ιατρικών δεδομένων που είναι φυσιολογικό να εμπεριέχονται συμπεριέλαβε με ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ την επισήμανση (όχι διανομέας) επιχειρώντας εμμέσως πλην σαφώς να διαψεύσει το αποκλειστικό μας θέμα για τους δικούς του λόγους.

Επισήμως μας είπε ότι είχε πηγές που έλεγαν ότι ο άτυχος εργαζόμενος δεν ήταν διανομέας !!! Ωσάν να ήταν μέσο ενημέρωσης ή εκπροσωπούσε κάποιο μέσο ενημέρωσης αφού η φράση αυτή παραπέμπει και τον πιο αδαή σε αυτό τον τομέα. Βεβαίως οι σωρεία αποκαλύψεων που ακολούθησαν από την αήθη και πρωτοφανή κίνησή του, που αφορούσε τον νεκρό δυστυχώς συμπολίτης μας, που δούλευε και ως διανομέας, όπως και η σύλληψη του ιδιοκτήτη της ψησταριάς τον παραπέμπουν στην κρίση των πολλών που γνώριζαν και έχουμε τα στοιχεία στα χέρια μας.

Επίσης κόλαφο για τον ΑΦΩΝΟ (ακόμα διοικητή) αποτελούν οι ανακοινώσεις του Εργατικού κέντρου Εύβοιας, της ΓΣΣΕ, πολιτικών όπως η βουλευτής Κατερίνα Καζάνη αλλά και άλλων φορέων που διαψεύδουν την ΠΗΓΗ; του κ Χροναίου. Ζητούν δε ορισμένοι εξ αυτών την παραίτησή του.

Αυτή του η απόφαση στηλιτεύθηκε ΗΘΙΚΑ αλλά και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ από τον γνωστό εργατολόγο Αλέξη Μητρόπουλο που με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ανέλυσε την ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ του κ. Χροναίου αλλά και από τον Γιώργο Αυτιά που εξέφρασε δικαιολογημένα καυτά ερωτήματα που θα πρέπει να απασχολήσουν τον υπουργό Υγείας. Επίσης παρουσιάστηκε μέρος της αδιάψευστης μαρτυρίας της τραγικής μάνας που μίλησε αποκλειστικά στο evia online.

Ακούστε ΟΛΟ το βίντεο με τα λόγια της μάνας

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!