ΣΟΚ : Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες της Super League για δύο μήνες – Δείτε live τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη:


Το μέτρο θα διαρκέσει έως τις 12 Φεβρουαρίου και θα αξιολογηθεί εκ νέου – Χωρίς φιλάθλους και ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα την Πέμπτη για το Europa League

Νέο πακέτο μέτρων ανακοίνωσε η κυβέρνηση μετά το νέο περιστατικό οπαδικής βίας και τον σοβαρό τραυματισμού ενός 31χρονου αστυνομικού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ανάμεσα σε αυτά που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι η διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών της Super league 1 μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2024. Το συγκεκριμένο μέτρο θα επεκταθεί και τις ομάδες Β των συλλόγων της Super League 1 που συμμετέχουν στη Super League.

Το συγκεκριμένο μέτρο δύναται να επεκταθεί κατά περίπτωση και σε εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες. Μάλιστα ο κ. Μαρινάκης ανέφερε πως κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί και το ματς του Ολυμπιακού με την Μπατσκα Τόπολα για το Europa League την ερχόμενη Πέμπτη (14/12, 22:00) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Παράλληλα θα υλοποιηθεί η εγκατάσταση και η λειτουργία καμερών υψηλής ευκρίνειας στα γήπεδα των ομάδων της Super League 1, ενώ θα εφαρμοστεί σύστημα ηλεκτρονικής εισόδου φιλάθλων με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης αυτόματες θα είναι και οι κυρώσεις κατά των ομάδων σε περιπτώσεις επεισοδίων πέραν όσων προβλέπονται από τη Δικαιοσύνη.

Ενημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη
Στην συνέχεια ο κ. Μαρινάκης ανακοίνωσε πως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης θα μεταβούν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να συμβάλλουν στην ποινική διερεύνηση των εγκλημάτων οπαδικής βίας.

Πηγή: Protothema.gr

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!