Σκύρος – Ίδρυμα Λεμού: Λανθασμένα τα στοιχεία όσον αφορά τη δωρεά στο Π.Π.Ι Σκύρου – Αναφορά στη συνέντευξη του Δημάρχου Νίκου Μαυρίκου

Το Evia online έλαβε και δημοσιεύει παρέμβαση του Ιδρύματος Λεμού αναφορικά με τα όσα είχε δηλώσει στην συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Δήμαρχος Νίκος Μαυρίκος, σχετικά με την δωρεά που επρόκειτο να κάνει το ίδρυμα στο Π.Π.Ι ΣΚΥΡΟΥ.

Έχουν γίνει δωρεές στο Π.Π.Ι Σκύρου;

Πριν από ένα τρίμηνο ήρθαν από το ίδρυμα του Λεμού, με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του Π.Π.Ι, μια αντιπροσωπεία 3 ατόμων και κατέγραψε ότι ανάγκες είχε το Π.Π.Ι και τους υπέδειξα και εγώ κάποια πράγματα σε ελλείψεις και με ενημέρωσαν ότι έχουν έτοιμη μια παραγγελία σε ότι αφορά μηχανήματα, εξοπλισμό, βιοχημικό αναλυτή αξίας 100.000 ευρώ.

Από το ίδρυμα Λεμού λάβαμε απάντηση για το το θέμα του ΠΠΙ Σκύρου και των όσων είπε ο κ Δήμαρχος για την επικείμενη δωρεά , όπου τονίζουν ότι έγινε αναφορά σε λανθασμένα στοιχεία. Θα αναμένουμε ευχαρίστως όπως επιβάλλει η δεοντολογία την παράθεση των στοιχείων αυτών.

Το eviaonline ως όφειλε τηρώντας την δεοντολογία, απευθύνθηκε στον Δήμαρχο Νίκο Μαυρίκο, ενημερώνοντας τον για την εξέλιξη αυτή και του ζήτησε αν θέλει να τοποθετηθεί. Ο ίδιος μας απάντησε ότι: 

“Θα σας έλεγα να γράψετε εσείς ότι θέλετε και εγώ κάποια στιγμή τα δικά μου! Ευχαριστώ πολύ”

Αξίζει να σημειωθεί ότι επικοινωνήσαμε και τηλεφωνικώς με την κα που εκπροσώπησε το ίδρυμα Λεμού όπου μας παρέθεσε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αναφορικά με τις επικοινωνίες που έγιναν -μεταξύ των προσώπων που ενεπλάκησαν -για το θέμα αυτό.
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!