Στα αντιπλημμυρικά στο Μεσσάπιο ποταμό ο Γ. Κελαϊδίτης – Τι δήλωσε και για τα έργα στη γέφυρα Πολιτικών

Επισκεφθήκαμε σήμερα το Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων για να δούμε την εκκίνηση και εξέλιξη δύο ιδιαίτερα σημαντικών για τους συμπολίτες μας έργων.

Το ένα αφορά την εκκίνηση των εργασιών κατασκευής της νέας σύγχρονης κεντρικής γέφυρας Πολιτικών η οποία αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία μέχρι τα τέλη Μαΐου, αποκαθιστώντας τις συνθήκες ασφάλειας και εξυπηρέτησης των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Και το άλλο εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης που εκτελούνται τόσο στο Μεσσάπιο ποταμό προστατεύοντας δημόσιες υποδομές και περιουσίες, αλλά στους παραπόταμους αυτού, όπως εκείνου στο όμορφο χωριό του Πάλιουρα όπου σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή και την Τοπική Κοινότητα θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε τον παραποτάμιο χώρο αναψυχής στις «βρύσες».

Ένα μικρό μόνο δείγμα της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται καθημερινά σε όλη την Π.Ε. Εύβοιας, ενάντια στο χρόνο, τη γραφειοκρατία, και απρόσμενους παράγοντες που στο τέλος δεν είναι αρκετοί για να μας εμποδίσουν να κάνουμε πράξη αυτά που δικαιούται και έχει ανάγκη ο τόπος μας.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!