Χαλκίδα-Έγκλημα: Οι πρώτες αποκλειστικές εικόνες και νέες πληροφορίες για την άγρια δολοφονία με μαχαίρι, άνδρα από γυναίκα (φωτο)

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Χαλκίδας παρακολουθεί έκπληκτη τις εξελίξεις γύρω από την δολοφονία που συνέβη σε κεντρικό δρόμο όπισθεν του 4ου Γυμνάσιου της πόλης . Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonlie το θύμα Σ.Ν. ήταν παντρεμένος είχε καταγωγή από τα Λουκίσσια και ήταν ξυλουργός . Διέμενε στην περιοχή και μόλις είχε κατέβηκε από το σπίτι του για να πάει να πάρει το αυτοκίνητό του . Η αποκλειστική εικόνα του ημιφορτηγού

Εκεί ακριβώς μόλις 2 μέτρα από το αυτοκίνητό του συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα του 43χρονου από την 39χρονη. Είχε προηγηθεί αιφνιδιαστική επίθεση μετά, από έντονη λογομαχία όπως άκουσαν περιοίκοι . Μάλιστα η γυναίκα του βγήκε από το μπαλκόνι και φώναζε σκοτώνουν τον άνδρα μου. Να σημειωθεί ότι η δράστης ήταν γνώριμη των αρχών ασφαλείας από παλαιότερες παραβατικές συμπεριφορές.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίες απόκλεισαν την περιοχή του εγκλήματος και ερευνούν την υπόθεση.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!