Χαλκίδα-Αποκλειστικό: Εκδίωξε η silver alert Έλ. Βάκα υπάλληλο του ΔΟΑΠΠΕΧ; Η καταγγελία του Γ. Σπύρου – Τι λέει ο υπάλληλος και οι συνδικαλιστές -Η κωμική στάση της Ελένη Αϊδίνη

Της Μαρίας Καράπα

Το evia online που κάνει δημοσιογραφία με ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα και όχι μόνο δημοσιεύσεις δελτίων τύπου, αποκαλύπτει σήμερα πράματα και θάματα όσον αφορά την δριμύτατη καταγγελία του Γιώργου Σπύρου, περί διώξεως υπαλλήλου από την Έλενα Βάκα, μόνο και μόνο επειδή τον στήριξε στις εκλογές.

Επικοινωνήσαμε με όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, που έχει δυναμιτίσει το κλίμα, που ήδη “μύριζε μπαρούτι προεκλογικά και φαίνεται ότι δεν θα πλήξουμε και μετεκλογικά. Ιδίως όταν ξεκινήσουν τα δημοτικά συμβούλια, που θα είναι… soldout.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν ο Γ. Σπύρου εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην Έλενα Βάκα. Εμείς που δεν έχουμε εξαρτήσεις, δημοσιεύσαμε την ανακοίνωση . Απευθυνθήκαμε ως επιβάλλει η δεοντολογία, στην Έλενα Βάκα, για να μας πει την άποψή της. Επικοινωνήσαμε το πρωί της Παρασκευής με το γραφείο της, όπου συνομιλήσαμε με την ευγενέστατη γραμματέα της. Της είπαμε τι θέλαμε . Ήταν σε ανειλημμένη υποχρέωση και μας είπε ότι θα επικοινωνήσουμε για την απάντηση αργότερα. Επειδή οι ώρες περνούσαν ξαναπήραμε την εξαφανισμένη Έλενα Βάκα, να μάθουμε την άποψή της. Ακόμα περιμένουμε…

Να πάμε τώρα στα γεγονότα και στις αποδείξεις και τα ονόματα. Συνομιλήσαμε με όλους τους εμπλεκόμενους εμμέσως η αμέσως. Έχουμε στην κατοχή μας και την απάντηση του υπαλλήλου στην επικεφαλής του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, που προσέξτε πως αντιμετωπίζει το σοβαρό αυτό θέμα. Μέσω ανάρτησης, που τα λεγόμενά της, θυμίζουν ατάκες κουτσομπολιού της Ελληνικής ταινίας, “η κυρά μας η μαμή”.

Αντί να βγάλει επίσημη ανακοίνωση το αηδόνι του ΔΟΑΠΠΕΧ, δίνει το τηλέφωνό της (θου Κύριε φυλακήν το στόματί μου ) να την πάρει όποιος θέλει να μάθει για να έχει σωστή ενημέρωση!!!

Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, ο “διωγμένος” κ Γιάννης Στέρπης που τον στέλνει ..η Έλενα Βάκα στην σχολή χορού …μας τόνισε ότι: “Οι συνάδελφοι του τμήματος πληροφορικής, επ ουδενί έχουν σχέση με συμπεριφορές, απλά καλέστηκαν και ήταν μόνο παρόντες, ευρισκόμενοι και εκείνοι σε στενάχωρη και άβολη θέση για το όλο θέμα” 

Συνομιλήσαμε όμως και με τους συνδικαλιστές του Δήμου, συναδέλφους του κ. Στέρπη . Ο πρόεδρος του Σωματείου μας έκανε την ακόλουθη αποκλειστική δήλωση.

Στάθης Παπαργυρίου - Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Χαλκιδέων
Δημήτρης Γεωργακόπουλος - Πρώην πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Χαλκιδέων

Το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση αυτή, δεν κάνει καλό, ούτε στην εικόνα του Δήμου, ούτε στις σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων . Η μόνη λύση είναι να βγει επίσημα, η silver alert δήμαρχος Έλενα Βάκα, να απαντήσει στον Γ. Σπύρου. Θα αναμένουμε κάθε απάντηση στο δημοσίευμά μας .

Μέχρι να βγάλει ανακοίνωση η δήμαρχος ή το αηδόνι του ΔΟΑΠΠΕΧ, η κα Ελένη Αϊδίνη, όσοι δεν αντέχετε να περιμένετε, μπορείτε να της τηλεφωνείτε στο 698 1167 368 για να ενημερώνεστε εν είδη κουτσομπολιού … σωστά και κυρίως αντικειμενικά ! (Χρέωση αναλόγως την τιμολογιακή τιμή του παρόχου)

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!