Χαλκίδα: (Αποκλειστικό) – Ξεκίνησε η εκ νέου καταμέτρηση των ψήφων της Έλ. Βάκα και Γ. Σπύρου-Το σκισμένο ψηφοδέλτιο-Το κλίμα -Οι αίθουσες -Οι αντιπρόσωποι-Τι είπε ο Γ. Σπύρου -(Βίντεο-φωτο)

Της Μαρίας Καράπα

Ξεκίνησε στις 9 το πρωί σήμερα Πέμπτη σε 2 αίθουσες των δικαστηρίων Χαλκίδας η επανακαταμέτρηση των ψήφων των συνδυασμών της Έλενας Βάκα και του Γιώργου Σπύρου μετά τις ενστάσεις αμφοτέρων.

Είχε προηγηθεί η προαναγγελθείσα απόφαση του υποψηφίου δημάρχου για κατάθεση ένστασης λόγω βάσιμων στοιχείων όπως είχε πει. Ακολούθησε, κάνοντας την έκπληξη η Έλενα Βάκα.

Η ατμόσφαιρα είναι ελαφρώς ηλεκτρισμένη, γεγονός που είναι φυσιολογικό, λόγω και των εκατέρωθεν ανταλλαγών πυρών κατά την προεκλογική περίοδο. Μάλιστα κάποια στιγμή βρέθηκε ένα ελαφρώς σκισμένο ψηφοδέλτιο της Έλενας Βάκα και εκεί υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση, για το εάν έπρεπε να μετρήσει η όχι.

Παρών στη διαδικασία -που θα διαρκέσει σύμφωνα με πληροφορίες του evia online ίσως 5 ημέρες- και χαμογελαστός, είναι ο Γ. Σπύρου, ο οποίος δεν θέλησε σε αυτό το στάδιο να κάνει κάποια δήλωση και μας παρεπέμψε στην ανακοίνωση, που έχει εκδώσει -και είχε επιβεβαιώσει την αποκλειστική μας είδηση -ότι θα κάνει ένσταση. Η Έλενα Βάκα προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί.

Τα πηγαδάκια πάντως εκτός των αιθουσών έχουν την τιμητική τους.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!