Χαλκίδα-Επανακαταμέτρηση: Ο Γιώργος Σπύρου στο evia online “Υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις” Όλες οι εξελίξεις της 2ης μέρας-Οι διαφωνίες- (Βίντεο-αποκλειστικό)

Της Μαρίας Καράπα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Χαλκιδέων. Τα συνεργεία που “τσεκάρουν” τα ψηφοδέλτια αν είναι κανονικά η έχουν υποστεί αλλοιώσεις, αυξήθηκαν ώστε να ολοκληρωθεί σήμερα η διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online έχει βρεθεί πληθώρα ψηφοδελτίων που έχει γίνει αντικείμενο διαμάχης μεταξύ των δύο πλευρών , καθώς η πλευρά της Έλενας Βάκα φέρεται να αποδέχεται μόνο ένα μικρό ποσοστό κάτω από το 10% από αυτά που έχει εστιάσει η πλευρά του Γ. Σπύρου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος που έδωσε και σήμερα το παρών στο πρωτοδικείο- εν αντιθέσει με την Έλενα Βάκα- ήταν εμφανώς ήρεμος και ενίοτε και χαμογελαστός. Συνομιλούσε δε με πολύ κόσμο που τον πλησίαζε ενώ είναι βέβαιος όπως δήλωσε αποκλειστικά στο evia online ότι έχουν βρεθεί πολλά και ισχυρά στοιχεία, ώστε να οδηγηθούμε σε επανάληψη των εκλογών.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!