Χαλκίδα -Ε. Βάκα: “Δεν έδωσα εντολή στον διοικητή Κ. Χροναίο να μην αναφέρει τον θανόντα ως διανομέα”- Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση -Η θέση του evia online

της Μαρίας Καράπα

Το θέμα του πως αποφάσισε ο (ακόμα διοικητής ) του Νοσοκομείου Χαλκίδας Κώστας Χροναίος να βάλει στο δελτίο τύπου , την μη ιδιότητα του συμπολίτη μας που έφυγε τόσο τραγικά και άδικα, συνεχίζει να ταλανίζει τους πάντες . Ο ίδιος σιωπά προς το παρόν, παρά το μπαράζ ερωτήσεων από φορείς, όπως η ΓΣΕΕ, το εργατικό κέντρο, το σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου και βέβαια τους πολίτες Πανελλαδικά.

Όμως η σιωπή του αυτή, για το τι ακριβώς συνέβη και προχώρησε στο απονενοημένο -όπως αποδείχθηκε- μη χαρακτηρισμό (όχι διανομέας ) δίνει ευκαιρία σε διάφορους κακεντρεχείς, να εκμεταλλευτούν το γεγονός και να διαδίδουν φήμες, που προσβάλλουν την προσωπικότητα ανθρώπων, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση της Έλενας Βάκα όπως η ίδια ανακοίνωσε.

Η δήμαρχος έπεσε "θύμα" ανάρτησης, που έλεγε ότι, εκείνη έδωσε εντολή στον Διοικητή (ακόμα) του Νοσοκομείου Χαλκίδας να προσθέσει την επίμαχη παρένθεση, που έχει προκαλέσει τουλάχιστον περιέργεια για την πρόθεσή του και τα κίνητρά στο Πανελλήνιο.  

Η ‘Ελενα Βάκα προχώρησε σε μήνυση στο Α.Τ. Χαλκίδας εναντίον της υποβολιμαίας ,όπως κατήγγειλε ,ανάρτησης του συγκεκριμένου προσώπου. Ορθώς έπραξε- αν έτσι είναι- και θα αποφασίσει η δικαιοσύνη για το τι μέλλει γενέσθαι. Εμείς πιστεύουμε ούτως η άλλως την δήμαρχο, αφού ο (ακόμα διοικητής) του Νοσοκομείου κ. Χροναίος μας είχε πει ότι έχει καλές πηγές και δεν μίλησε για εντολή. Όπως και “ότι μπορεί εμείς να έχουμε τις πηγές μας, αλλά έχει και εκείνος τις δικές του”.

Επιγραμματικά. Θα ήταν πιο σωστό, ο εξαφανισμένος και ( ακόμα διοικητής) κ Χροναίος να βγει ευθαρσώς να πει τι συμβαίνει, ώστε να μην δούμε και άλλα συμβάντα αυτού του είδους . Ιδίως τώρα που είναι και η προεκλογική περίοδος. Άλλωστε (κύριε ακόμα διοικητά ) η αλήθεια, όποια και αν είναι, θα βγει. Αργά η γρήγορα…

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!