Χαλκίδα: Η απάντηση “βόμβα” του Βασίλη Ευθυμίου στην Έλενα Βάκα για την διαμάχη με τα δωρεάν σουβλάκια

  • Με μια μακροσκελή ανάρτηση, δίνει την απάντηση του το Σωματείο Εστίασης Ευβοίας “Ξένιος Ζεύς”, στην Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και την Πρόεδρο της ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, μέσω του προέδρου της Βασίλη Ευθυμίου, σχετικά με τα δωρεάν σουβλάκια που μοίρασαν στην πλατεία του Αγίου Νικολάου το βράδυ του Σαββάτου 25/2.

Αγαπητή Κυρία Δήμαρχε, η απάντηση της Εστίασης για την πραγματικότητα των γεγονότων που διαδραματίστηκαν την επίμαχη μέρα, είναι σε σχόλιο μου στην ανάρτηση της Προέδρου της ΔΟΑΠΠΕΧ κυρίας Αϊδίνη. Να προσθέσω μόνο ότι το Σωματείο Καταστημάτων Εστίασης – Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Ευβοίας εχει προσφέρει τα μέγιστα στη Χαλκίδα τα τελευταία χρόνια, και δεν έχουμε αρνηθεί ποτέ να «βάλουμε πλάτη» σε όσες ενέργειες γίνονται για το καλό του τόπου.

Η δημοτική αρχή αποφάσισε τις Απόκριες να μοιράσει δωρεάν χιλιάδες σουβλάκια στις πλατείες, σε αντίθεση με τα συμφωνηθέντα στην συνάντηση που είχαμε στο Δημαρχείο μεταξύ του ΔΣ του Σωματείου μας εσάς και της κυρίας Αιδίνη 3 εβδομάδες πριν. Αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό διότι η δημοτική αρχή, παραβίασε τον βασικό κανόνα της έντιμης και καθαρής συνεργασίας με τους επιχειρηματίες της εστίασης, αλλά και με όλους τους επαγγελματίες της πόλης.

Κανείς δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων επειδή θέλει να εμφανιστεί πιο «ευαίσθητος» από τους άλλους.

Το Σωματείο μας εδώ και χρόνια έχει μπει μπροστά κι έχει συνεργαστεί με όλους για την προβολή και ανάπτυξη της Χαλκίδας, αλλά και για να βοηθήσουμε συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη(Πυρκαγιές Β. Εύβοιας, κλπ). Ανάπτυξη και εικόνα σύγχρονης πόλης που ξέρει να γιορτάζει δεν είναι τα δωρεάν σουβλάκια στη μέση του δρόμου. Αλλά είναι η κοινή προσπάθεια, η συνεργασία, η αλληλεγγύη, για το καλό του τόπου κι όχι για πρόσκαιρα οφέλη.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!