Χαλκίδα: Η πρώτη δημόσια παρουσία του πρώην υπουργού Σταύρου Παπασταύρου σε εκδήλωση για τον Αυτισμό-Τι είπε στο eviaonline (αποκλειστικό)

Της Μαρίας Καράπα

karapa maria

Είναι γνωστή η ευαισθησία του παραιτηθέντος υπουργού κ. Παπασταύρου για τα άτομα με ειδικές ανάγκες όπως και ειδικά για τα παιδιά με αυτισμό . Είχε κατά γενική ομολογία πάντα μια ανθρώπινη προσέγγιση, που έχει αποτυπωθεί στην πράξη με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ακόμα και σε κυβερνητικό επίπεδο, από τις θέσεις που κατά καιρούς κατείχε.

Η παρουσία του σήμερα -η πρώτη δημόσια μετά την παραίτησή του- στην εκδήλωση, που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων, όπως είναι φυσικό προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον . Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε θερμά δεκτός από τους παριστάμενους . Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον πλησίαζαν για να τον χαιρετήσουν. Ορισμένοι μάλιστα του έλεγαν για την προσφορά του στην παράταξη διαχρονικά . Ο ίδιος ευχαριστούσε και δεν σχολίαζε .

Το eviaonline αυτήκοος μάρτυς έσπασε ως…όφειλε δημοσιογραφικά, την αλληλουχία αυτή, και τον ρώτησε αν θα ήθελε να σχολιάσει την επικαιρότητα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που οδήγησαν στην παραίτησή του. Ευγενής και -προσηνής όπως και πριν μας είπε: “Κα Καράπα είμαι εδώ ως πολίτης, για ένα θέμα που πρέπει όλους να μας αγγίζει . Άρα ως πολίτης δεν θα προβώ σε σχόλια άλλου είδους . Σας ευχαριστώ.”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!