Χαλκίδα: Κραυγή αγωνίας από δασκάλα για την απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία – Κίνδυνος για μαθητές και εκπαιδευτικούς!

Αγανακτισμένη είναι η δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Βατώντα Ελένη Μιτζιφίρη, με την απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, να ανοίξει τα σχολεία την Παρασκευή 10/2 με την εικόνα στο σχολείο που διδάσκει, να είναι ακατάλληλη ώστε να υποδεχθεί μαθητές, εκπαιδευτικούς και προσωπικό.

Τα χιόνια από την κακοκαιρία που σάρωσε την Εύβοια, κατακλύζουν τον προαύλιο χώρο, την είσοδο, τα σκαλοπάτια του σχολείου και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται κατάλληλο ώστε οι μαθητές να εισέλθουν και να προαυλιστούν με ασφάλεια.

Η Ελένη Μιτζιφίρη δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό, θέλοντας να προειδοποιήσει για την εικόνα που παρουσιάζει το σχολείο που πρόκειται να ανοίξει αύριο, κρούοντας παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενο ατύχημα, αλλά και ποιος θα φέρει την ευθύνη αυτού, υποδεικνύοντας καταφανέστατα ως υπεύθυνη την Δήμαρχο Χαλκιδέων.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή της:

Δημοτικό σχολείο Βατώντα! “Ευχαριστούμε” πολύ, για το καθάρισμα του προαυλίου μας! Για οποιοδήποτε ατύχημα,σε παιδί, γονέα, βοηθητικό προσωπικό, εκπαιδευτικό, η ευθύνη όλη, στην υπογράφουσα την απόφαση για το αυριανό άνοιγμα των σχολείων, σε ημιορεινές περιοχές, όπως είναι η περιοχή που βρίσκεται το σχολείο μας! Υ.γ. και για να μην παρεξηγηθώ, Ανοιχτά σχολεία, θέλουμε αλλά, ασφαλή! Τόσο τα ίδια, όσο και οι χώροι προσέλευσης σ” αυτά! Οι φωτογραφίες είναι λίγο πριν τραβηγμένες!

Να τονίσουμε πως τις πρωινές ώρες όπου οι μαθητές φτάνουν στο σχολείο, υπάρχει παγετός και ο κίνδυνος για ατυχήματα είναι ακόμα μεγαλύτερος.

- Διαφήμιση -

Δείτε και την ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων

Φωτό από τις εργασίες σε σχολεία

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!