Χαλκίδα: Νέα σελίδα για τις συνεδριάσεις του Δήμου – Σε άλλο κτίριο από τον Φεβρουάριο- Η Έλενα Βάκα και οι.. βαρετές συνεδριάσεις -Τα live έρχονται

Της Μαρίας Καράπα

Η νέα χρονιά θα αλλάξει και τον τόπο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου αφού μετακομίζει από την αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Μέγαρο Κότσικα. Μάλιστα το Δημοτικό Συμβούλιο θα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο . Οπότε οι δημότες θα βλέπουν τις προτάσεις, τον αντίλογο, τις ενδεχόμενες εκρήξεις και τις συγκρούσεις αν υπάρχουν.

Το βέβαιο είναι ότι δεν θα είναι καθόλου βαρετά τα συμβούλια, επειδή θα λείπουν κάποιοι πρώην σύμβουλοι, όπως είχε πει χαμογελαστή η Δήμαρχος Έλενα Βάκα . Τουναντίον! Το evia online θα ξεψαχνίζει τα πάντα, για να ενημερώνει τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες του όπως οφείλει, ως το πρώτο ειδησεογραφικό site της Εύβοιας και της Σκύρου καθημερινά. Το αυτό θα πράξει και με τους υπόλοιπους δήμους!

Διότι πιστεύουμε ότι πραγματικά σκεπτόμενος Πολίτης, είναι ο Ενημερωμένος πολίτης … Όλα στο ΦΩΣ. Γιατί εμείς, αυτή την αληθινή μαχητική δημοσιογραφία ξέρουμε και υπηρετούμε και όχι την άλλη, με το λιβανιστήρι . Για άλλους μπορεί να είναι η πρώτη και η TOP επιλογή τους, για χιλιάδες λόγους … Για εμάς όχι ! (Συνεχίζεται…)

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!