Χαλκίδα: Στο 3ο Περιβαλλοντικό Φεστιβάλ η Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας S.A.R -312 – Πολύτιμες γνώσεις που σώζουν ζωές

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η Ομάδα Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R-312 θα συμμετάσχει στο 3ο περιβαλλοντικό Φεστιβάλ του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας!
Ελάτε να μας γνωρίσετε την Τρίτη 11 Ιουλίου στις 20:00 στην τοποθεσία Στρογγυλό, στην παραλία Χαλκίδας, όπου θα πραγματοποιήσουμε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση πρώτων βοηθειών!


Η ομάδα μας θα καλύψει πολλές σημαντικές πτυχές των πρώτων βοηθειών, παρέχοντας στο κοινό απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την αντιμετώπιση ατυχημάτων και περιστατικών έκτακτης ανάγκης.

Κάποια από τα θέματα που θα παρουσιάσουμε περιλαμβάνουν:


1. Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ): Θα εξηγήσουμε τι είναι η ΚΑΡΠΑ και πώς μπορεί να σωθεί μια ζωή μέσω της σωστής εφαρμογής της.


2. Ορθή χρήση αυτόματου εξωτερικού απιδινωτή: Θα δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τον απιδινωτή για την αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής.


3. Πνιγμονή από ξένο σώμα: Θα εξηγήσουμε πώς να αναγνωρίσετε τα συμπτώματα πνιγμονής από ξένο σώμα και πώς να αντιδράσετε αποτελεσματικά.

- Διαφήμιση -


Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ενότητες που θα παρουσιάσουμε! Θα είναι μια ευκαιρία να μάθετε και να εκπαιδευτείτε σε θέματα ζωτικής σημασίας για την προστασία της ασφάλειας και της υγείας.
Επιπλέον, το φεστιβάλ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε την όμορφη φύση γύρω μας και να ευαισθητοποιηθείτε για τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας.

Κατά τη διάρκεια των 16 ημερών του φεστιβάλ, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε συζητήσεις, επισκέψεις στη φύση, ακροάσεις μουσικής, προβολές ταινιών, ζωγραφική και πολλές άλλες δραστηριότητες που εστιάζουν στην προστασία και τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος.
Σας περιμένουμε με ανυπομονησία να μας γνωρίσετε από κοντά και να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις πρώτων βοηθειών, να ανακαλύψετε την ομοφιά του περιβάλλοντος και να συνεισφέρετε στην προστασία της φύσης μας!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!