Χαλκίδα- Επανακαταμέτρηση ζήτησε ο Γ. Σπύρου- Αίτημα έκπληξη και από την Έλ. Βάκα- Τι δείχνει η κίνησή της-Οι χρήσιμοι -Οι ευχάριστοι και οι άρχοντες

Της Μαρίας Καράπα

Με μια κίνηση έκπληξη η Έλενα Βάκα, κατέθεσε αίτηση για επανακαταμέτρηση, μετά την προαναγγελθείσα κατάθεση από τον Γιώργο Σπύρου. Προφανώς για λόγους εντυπώσεων, αφού η προχθεσινή γιορτή νίκης της δημάρχου -του 43% συν 76 ψήφων-, δεν συνάδει με αυτή την κίνηση.

Άλλωστε αν ήταν σίγουρη για το αποτέλεσμα, θα άφηνε μόνο τον Γιώργο Σπύρου να καταθέσει αίτημα. Αυτό λέει η λογική . Προφανώς γνωρίζει και η ίδια ότι 76 ψήφοι είναι σταγόνα στον ωκεανό των δεκάδων χιλιάδων της προηγούμενης Κυριακής. Η Έλενα Βάκα έκανε την κίνηση αυτή, διότι σκέφτηκε και σωστά (αλλά αργά) ότι αν όντως εξαφανιστούν οι επίμαχοι ψήφοι από την νέα καταμέτρηση, ο Γιώργο Σπύρου θα έχει το πολιτικό πλεονέκτημα.

Μόνο που όλοι γνωρίζουν, ότι σύρθηκε πίσω από τις εξελίξεις, αφού αν πραγματικά ήθελε να ζητήσει επανακαταμέτρηση, θα το έπραττε στην πανηγυρική ομιλία της όπου θα έλεγε ίσως ” ότι κερδίσαμε, πάμε για επανακαταμέτρηση εμείς, για να μην μιλάει κανείς.” Αυτό λέει η λογική.

Τώρα δυστυχώς για εκείνη, όλοι θα μιλάνε και δεν θα λένε ότι έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ότι τρέχει πίσω από τις εξελίξεις . Αν δε εξαφανιστούν οι 76 ψήφοι και οδηγηθούμε σε δεύτερη Κυριακή, τότε αυτός που θα πανηγυρίζει και δικαίως έστω και πρόσκαιρα, θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος.

Η διαδικασία επανακαταμέτρησης θα κρατήσει δύο η τρείς ημέρες . Αν βρεθούν διαφορές ικανές να οδηγήσουν σε νέες εκλογές, αυτές θα γίνουν τον Νοέμβριο.

ΥΓ 1 Επειδή έχουν κάποιοι μάθει τα ΜΜΕ να μην έχουν άποψη, στο evia online έχουμε και το έχουμε αποδείξει σε ποικίλα θέματα. Διότι χρήσιμοι, θα πρέπει να θυμούνται- γιατί ενίοτε το ξεχνούν οι άρχοντες κάθε είδους- δεν είναι οι ευχάριστοι και αυτοί που χαϊδεύουν τα αυτιά. Χρήσιμοι είναι εκείνοι, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και δεν εθελοτυφλούν. Θα συνεχίσουμε έτσι όπως θέλει ο κόσμος, που μας επιβραβεύει καθημερινά με 185.000 views. ΠΡΩΤΟΙ με ΑΠΟΨΗ . ΕΓΚΥΡΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ με ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και τηρώντας πάντα την ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ.

ΥΓ2 Έχουμε ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ -προκαλέσει όλα τα ενημερωτικά site που δραστηριοποιούνται στην Εύβοια, να αναρτήσουμε τα google analytics για να ξέρουν και τυπικά οι πολίτες, το αυτονόητο. Ποιος είναι πρώτος, δεύτερος κλπ. Πόσα θέματα είναι τοπικά. Πόσα κουτσομπολίστικα κλπ για να ανεβάσουν τα views. ΑΚΟΜΑ περιμένουμε τους ΔΗΘΕΝ πρώτους . Μέχρι να εμφανιστούν, εσείς θα ξέρετε ότι το evia online που το 85% των θεμάτων του είναι από την Εύβοια και την Σκύρο είναι μακράν, το ΠΡΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ Site με συγκεκριμένα νούμερα που δημοσιοποιούμε .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΙΚΑ!

Δήμος-Χαλκιδέων-Εκλογές-2023-eviaonline
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!