Ασφαλτοστρώνεται ο κόμβος Αγίου Στεφάνου στη Χαλκίδα – Πως θα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Ξεκινά σήμερα το βράδυ, Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, το έργο ασφαλτόστρωσης του κυκλικού κόμβου Αγίου Στεφάνου στη Χαλκίδα, από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η ασφαλτόστρωση θα γίνει σε όλο το μήκος του κόμβου, όπου διασταυρώνονται οι οδοί Αρεθούσης, Στύρων, η Περιφερειακή Χαλκίδας και η ΕΟ Χαλκίδας-Αλιβερίου.


Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν βραδινές ώρες και σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση του έργου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, από τις 22:00 το βράδυ έως και τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2023 και η δεύτερη φάση του έργου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, από τις 22:00 το βράδυ έως και τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουνίου 2023.

Κατά την εκτέλεση του έργου, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διοχετεύεται σταδιακά στις γύρω οδούς, με τις απαραίτητες πληροφοριακές σημάνσεις.
Για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων και την καλύτερη δυνατή εκτέλεση του έργου, παρακαλούμε τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας και τις εργοταξιακές υποδείξεις.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!