Β. Εύβοια: Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του νέου ασθενοφόρου του Κ. Υ Μαντουδίου

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου η τελετή του αγιασμού του νέου ασθενοφόρου που είναι τόσο απαραίτητο για να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής.

Πρόκειται για δωρεά της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής και θα στελεχώσει τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου.

Στην τελετή των εγκαινίων, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαϊδίτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος υγείας Ανδρέας Τοουλιάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος παιδείας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Κώστας Γαλάνης, ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γ. Τσαπουρνιώτης, καθώς και οι γιατροί και το προσωπικό που στελεχώνουν το Κέντρο Υγείας Σαμπάνης Ηλίας Επιμελητής Α΄, Τόπης Ηλίας αγροτικός ιατρός και ο Κωνσταντίνος Βεβελογιάννης εφημερεύων Επιμελητής Α. Το παρών έδωσε και ο πρώην Διευθυντή του Κ. Υ Γιώργος Μοίρος.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

- Διαφήμιση -

“Σημαντική ημέρα για τον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας. Ένα μεγάλο χρέος της πολιτείας καλύπτεται από αυτή τη σπουδαία δωρεά της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Θερμές ευχαριστίες για το μεγάλο αυτό δώρο ζωής. Δουλειά όλων μας να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα πληρώματα για την επιχειρησιακή του ετοιμότητα”, δήλωσε στο eviaonline o Γιώργος Κελαϊδίτης

Δείτε τα βίντεο:

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!