Β. Εύβοια: Στο Μουσείο του Δάσους οι μαθητές του Λυκείου Λίμνης – Τι δήλωσε ο Γ. Τσαπουρνιώτης για την συντήρηση του κτιρίου

Μαθητές και μαθήτριες από το Λύκειο Λίμνης στη Β. Εύβοια, φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου Δάσους Προκοπίου. Σε ανάρτησή τους τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης Προκοπίου Ευβοίας, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στην δέσμευση της Δημοτικής αρχής όσον αφορά την επισκευή και συντήρηση του κτιρίου.

Δείτε τι αναφέρουν στην ανάρτησή τους: 

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και να ξεναγήσουμε στους χώρους του Μουσείου Δάσους Προκοπίου, μαθητές και μαθήτριες από το Λύκειο Λίμνης.

Μεγάλο μπράβο στους καθηγητές τους που πήραν την πρωτοβουλία να συμπεριλάβουν στην εκδρομή των παιδιών επίσκεψη σε μουσεία τα οποία αποτελούν χώρους μάθησης και γνώσης.

Δίνουμε αγώνα να κρατηθεί το μουσείο αυτό ανοιχτό προς το κοινό με προσωπική εργασία και κόπο.

Η δημοτική αρχή μας υποσχέθηκε πως θα μεριμνήσει για την επισκευή και συντήρηση του κτηρίου του μουσείου εξωτερικά καθώς και των εκθεμάτων.

Αναμένουμε να το δούμε…

Σε επικοινωνία μας με τον Δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη μας δήλωσε ότι οι εργασίες συντήρησης θα ξεκινήσουν στα μέσα του καλοκαιριού, καθώς είναι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!