Β. Εύβοια: Διάθεση ελαιόδεντρων στους πληγέντες από την πυρκαγιά ιδιοκτήτες – Η αίτηση και η προθεσμία

Ύστερα από απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε διάθεση δέντρων στους ιδιοκτήτες των ελαιοπερίβολων που δεν ήταν εγγεγραμμένοι στον ΕΛΓΑ, παρακαλούνται οι δικαιούχοι (που επιθυμούν) να συμπληρώσουν αίτηση αναφέροντας τον αριθμό των ελαιοδέντρων που θέλουν να αντικαταστήσουν καθώς και αν χρειάζεται να γίνει εκρίζωση των καμμένων ελαιοδέντρων.
Οι αιτήσεις θα γίνονται καθημερινά από 8:30-15:00 στο γραφείο ΚΕΑ Αγροτών του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας από την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου εως την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου.


Επιπλέον οι αιτήσεις μπορούν να σταλούν και ηλεκτρονικά στο mail kea@0728.syzefxis.gov.gr για αυτούς που αδυνατούν να μεταβούν στο γραφείο στην Στροφυλιά ( θα αναρτηθεί Υπόδειμα Αίτησης). Αυτοί που θα κάνουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά θα πρέπει μετά να επικοινωνήσουν με το ΚΕΑ Αγροτών για να τους δοθεί αριθμός Πρωτοκόλλου ,στο τηλέφωνο 22270-93188.


Η αίτηση αυτή αφορά μόνο τους μη εγγεγραμμένους στον ΕΛΓΑ που είχαν αιτηθεί αποζημίωσης για τα καμένα ελαιόδεντρα πέρυσι το καλοκαίρι στο γραφείο μας στην Στροφυλιά.
Υπόδειγμα της αίτησης θα ανακοινωθεί και μόνο αυτό θα χρησιμοποιείτε όσοι κάνετε αίτηση διαδικτυακά

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!