Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού: Κάθετα αντίθετος ο Γ. Μαραγιάννης στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ στα Λουτρά-Τι προτείνει στον Γ. Κοντζιά

Η απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ να προχωρήσει σε κλείσιμο τριών συνολικά καταστημάτων στην Εύβοια -όπως αποκάλυψε το evia online-αναμεσά τους και αυτό στα Λουτρά Αιδηψού, οδήγησε σε μία σκληρή ανακοίνωση τον Γιάννη Μαραγιάννη, που τονίζει μεταξύ άλλων ότι : Το συμφέρον των πολιτών είναι πάνω από παραταξιακές λογικές. Δηλώνει δε ότι παράταξή του, θα στηρίξει όλες τις δράσεις -αντιδράσεις που θα αποφασίσει και πρέπει να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο και ο Δήμαρχος .

Η ανακοίνωση

Ο Συνδυασμός μας «ΑλλάΖΟΥΜΕ τώρα!» είναι κάθετα αντίθετος στο επαπειλούμενο κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στα Λουτρά Αιδηψού .
Ως παράταξη ευθύνης καλούμε τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο να αντιδράσουν ώστε να ματαιωθεί η απαράδεκτη αυτή ενέργεια που θα συντελέσει στην υποβάθμιση της ζωής των συμπολιτών μας .
Επισημαίνουμε ότι μπροστά στο συμφέρον του τόπου δεν χωρούν παραταξιακές λογικές. Ως ο δεύτερος τη τάξει συνδυασμός του νέου δημοτικού συμβουλίου είμαστε στην διάθεση του Δημάρχου που Πρέπει να αντιδράσει άμεσα.
Όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στην υποβάθμιση της ζωής μας και θα στηρίξουμε από κοινού την προσπάθεια να παραμείνει στον τόπο μας ένα εργαλείο που διευκολύνει την καθημερινότητα μας και συνεισφέρει στην οικονομική δραστηριότητα ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!