Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού: Ο Ελύτης, Το κοντοσούβλι και ο Κοτζιάς…

Της Μαρίας Καράπα

Έχω μείνει άφωνη από την φωτογραφία που είδαν τα μάτια μου. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φωτομοντάζ για να εκθέσουν τον πάντα στυλάτο , καπελάτο και Hoganato δήμαρχο της καρδιά μας και όχι “δήμαρχο των αυξήσεων” όπως τον καταγγέλει ο γνωστός εμπαθής επικεφαλής της αντιπολίτευσης οσονούπω Γιάννης Μαραγιάννης.

Όμως αφού απέστειλα την φωτο για έλεγχο το πόρισμα ήταν σοκαριστικό . Είναι αυθεντική. Ωιμέ αλί αλί και τρισαλί ευτυχώς που δεν ζεί ο Ελύτης να μυρίζει δίπλα του το κοντοσούβλι που θα παρατεθεί για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Ας εικάσουμε με οδηγό την τεχνιτή νοημοσύνη τι θα μπορούσε να είχε γράψει ο νομπελίστας μας αντί της ρήσης που συνοδεύει την Ελλάδας μας, για την Ιστιαία αυτή την φορά.

Εάν αποσυνθέσεις  την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις»

Εάν αποσυνθέσεις τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού στο τέλος θα δεις να σου απομένουν ο Κοντζιάς το κοντοσούβλι, η τσίκνα, οι τρύπες στους δρόμους και τα Hogan. Που σημαίνει ότι με άλλα τόσα τον ξαναφτιάχνεις..

Διηγώντας τα να κλαις …

ΥΓ: Δεν αναφέρομαι στους λογαριασμούς του νερού που πήγαν στην εφορία προεκλογικά και το μάθανε μετεκλογικά οι δυστυχείς δημότες. Εκεί κλαίνε με μαύρο δάκρυ οι υπήκοοι του ολογράμματος του Λουδοβίκου, που αναζητούν πλέον φορολογική ενημερότητα μέσω της Αγγελικής Νικολούλη!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!