Δήμος Κύμης – Αλιβερίου: Δωρεάν καταχώρηση των τουριστικών επιχειρήσεων στο Visit Kimi Aliveri

-Κάλεσμα προς τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα του δήμου Κύμης Αλιβερίου για δωρεάν καταχώρηση στην ιστοσελίδα Visit Kimi Aliveri

Τουριστικές επιχειρήσεις, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα εστίασης, βενζινοπώλες, φαρμακεία, γιατροί και λοιποί επαγγελματίες που σχετίζονται με τον τουρισμό, παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους, εάν επιθυμούν, για να διαφημιστούν δωρεάν στη νέα τουριστική ιστοσελίδα του δήμου Κύμης Αλιβερίου, Visit Kimi Aliveri.

Στόχος είναι οι επισκέπτες του δήμου μας να χρησιμοποιούν το site ως one-stop site, για να βρουν ό,τι πληροφορία χρειάζονται για τις διακοπές τους και τη διαμονή τους στην περιοχή. Αυτό σημαίνει να έχουν πρόσβαση τους επαγγελματίες της περιοχής και τις τοποθεσίες που βρίσκονται.

- Διαφήμιση -

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ονομασία επιχείρησης, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, τοποθεσία στους χάρτες της Google και μια χαρακτηριστική φωτογραφία της επιχείρησης. Για να βρείτε την τοποθεσία στους χάρτες, ανοίγετε την εφαρμογή, πατάτε πάνω στην τοποθεσία (καλύτερα να είστε στο σημείο), κάνετε κοινοποίηση τοποθεσίας, και αντιγράφετε τον σύνδεσμο, τον οποίο μας στέλνετε (οδηγίες με βίντεο εδώ http://rb.gy/2qfnn)

-Πού να στείλετε τα στοιχεία σας

Θα πρέπει να στείλετε τα στοιχεία στα email των εμπορικών συλλόγων της περιοχής σας, μέχρι 31 Μαΐου 2023. Ειδικότερα:

-οι επιχειρήσεις της Κύμης στο email enosiemporonkymis@gmail.com,
-οι επιχειρήσεις του Αυλωναρίου στο sales@afoikouki.gr και
-οι επιχειρήσεις των υπόλοιπων περιοχών του δήμου στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου, στο e.s.aliveri@gmail.com

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!