ΕΡΤ: Προσλήψεις Προσωπικού και με απολυτήριο Λυκείου-Τα προσόντα-Οι προθεσμίες

Ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων της ΕΡΤ Α.Ε. απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για τη σύναψη μίσθωσης έργου που θα αφορά στη Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων της ΕΡΤ.
Ειδικότερα, για το έργο της προετοιμασίας, της δημιουργίας play list, της υποστήριξης του τεχνικού ελέγχου και της μετάδοσης των επίγειων διαδικτυακών και δορυφορικών ροών των τηλεοπτικών προγραμμάτων.
Οι ανωτέρω συμβάσεις μίσθωσης έργου θα έχουν διάρκεια από την υπογραφή τους έως 30 Ιουνίου 2024, με δικαίωμα παράτασης. Η προϋπολογισθείσα συνολική δαπάνη για τις προαναφερθείσες συμβάσεις μίσθωσης έργου, για το 2024, κατά ανώτατο ποσό, ανέρχεται σε 25.407,36 ευρώ, πλέον τυχόν εργοδοτικών εισφορών και ΦΠΑ.
Τα απαραίτητα προσόντα
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν, τα ακόλουθα προσόντα:

  1. Οποιοδήποτε τίτλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.
  2. Επιθυμητή η εμπειρία σε ραδιοτηλεοπτικό μέσο ή τηλεοπτικές παραγωγές.
    Πώς θα κάνετε αίτηση
    Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στον ιστότοπο της ΕΡΤ Α.Ε., συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.
    Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00.
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!