Εύβοια: Έως τις 7/7 η υποβολή συμπληρωματικών-λανθασμένων δικαιολογητικών για τους παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.

Yποβολή συμπληρωματικών-λανθασμένων δικαιολογητικών, για τις αιτήσεις εγγραφής-επανεγγραφής βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., βάσει μοριοδότησης.
Ξεκινάει αύριο, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, από ώρα 9:30 π.μ και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59, η υποβολή συμπληρωματικών-λανθασμένων δικαιολογητικών, για τις αιτήσεις εγγραφής-επανεγγραφής βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., βάσει μοριοδότησης.


Οι αιτούντες πρέπει να εισέλθουν στην ιστοσελίδα doppax.dimoschalkideon.gr, στο πεδίο σχόλια για τον πολίτη, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της αίτησής τους και την υποβολή (για όσους είναι απαραίτητο) συμπληρωματικών-λανθασμένων δικαιολογητικών.
Εξαιρούνται το Ε1 και το εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2022 ή αντί αυτών υπεύθυνες δηλώσεις, τα οποία έπρεπε να υποβληθούν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Τα βήματα για την υποβολή των συμπληρωματικών-λανθασμένων δικαιολογητικών είναι τα κάτωθι:
1. Είσοδος στην αίτηση και συγκεκριμένα στην καρτέλα των δικαιολογητικών.
2. Σε όσα δικαιολογητικά έχουν χαρακτηριστεί ως «λάθος», επιλέγετε επανυποβολή, ανέβασμα και υποβάλλετε ξανά το ορθό δικαιολογητικό.
Σχετικά email με περισσότερες πληροφορίες έχουν αποσταλεί στους αιτούντες. Για περισσότερες διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα 22210 20241 και 6984264794 (Ζέρβα Σοφία).

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!