Εύβοια-Αμάρυνθος: Θρήνος στην κηδεία του Βαγγέλη Παρλαμέντη (βίντεο- φωτο) -Παρούσα και η Ματίνα Κοίλιαρη της SABO

Το ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο εργαζόμενο Βαγγέλη Παρλαμέντη είπαν σήμερα συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι στο Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στην Αμάρυνθο.

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και όλοι αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τον εργατικό, φιλότιμο και με το χαμόγελο στα χείλη, άριστο οικογενειάρχη που έχασε την ζωή του από το τραγικό ατύχημα όπου τραυματίστηκε σοβαρά και ένας συνάδελφός του που ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Η ηγεσία της εταιρείας SABO από την πρώτη στιγμή συγκλονισμένη ανακοίνωσε την βαθιά της θλίψη για το θανατηφόρο ατύχημα και δήλωσε παρούσα σε οποιαδήποτε στήριξη. Παρούσα σήμερα στην εξόδιο ακολουθία και η Ματίνα Κοίλιαρη, εμφανώς θλιμμένη και συγκλονισμένη όπως και στην αποκλειστική συνομιλία που είχαμε στο evia online.

Ωφείλουμε δε να επισημάνουμε ότι στην σύντομη συνομιλίας μας με την κόρη του ιδρυτή Δημήτρη Κοίλιαρη που προηγήθηκε ,ήταν έκδηλη η θλίψη και η στενοχώρια της, τόσο στα λεγόμενά της, όσο και στην χροιά της φωνής της . Επεσήμανε δε πολλές φορές ότι πενθούμε ως οικογένεια.

Κα Καράπα

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η υγεία του ανθρώπου μας που βρίσκεται ακόμα στο Νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει. Κύριο μέλημά μας είναι να σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εργαζόμενου που έχασε τη ζωή του. Εκ μέρους όλων μας… όλων των εργαζομένων, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Νιώθουμε πραγματικά συντετριμμένοι… καθώς είναι η πρώτη φορά στα 40 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας που συμβαίνει ένα τέτοιο δυστύχημα. Η οικογένεια της SABO…η οικογένεια μας, πενθεί. Θα είμαστε δίπλα τους και σήμερα και αύριο.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!