Εύβοια: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ευβοίας “Οι Κομνηνοί”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ & ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

« ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ »

Με την υπ. αριθ. 4/22-5-2020 απόφαση του Δ.Σ και έχοντας υπόψη το καταστατικό

- Διαφήμιση -

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τα μέλη του συλλόγου σε Εκλογική & Απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στη Χαλκίδα στις 18/6/20, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ στα γραφεία του Συλλόγου στη Χαλκίδα, οδός Ερετρίας 5 (πρώην ΠΙΚΠΑ).

ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Α) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γ.Σ.
Β) Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός 2021-2022.
Γ) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Δ) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
Ε) Διεξαγωγή εκλογών.

Οι καταθέσεις υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, υποβάλλονται γραπτώς στα μέλη του απερχόμενου συμβουλίου, είτε μέσω email στο komninoi.evia@gmail.com έως την Τετάρτη 14/6/23.

Τα μέλη της Γ.Σ. έχουν τη δυνατότητα εφόσον το επιθυμούν – και για την διευκόλυνση της όλης διαδικασίας κατά τις εργασίες της Συνέλευσης – να λάβουν σε αντίγραφο ή και ηλεκτρονικά το αρχείο του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού από τη Γραμματεία του Συλλόγου κατόπιν επικοινωνίας με τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. Αντίγραφα του αρχείου αυτού όπως κάθε φορά θα μοιραστούν και κατά τις εργασίες της Συνέλευσης.

Για τη συμμετοχή στην Γ.Σ και την εκλογική διαδικασία παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις είτε κατόπιν επικοινωνίας με τα μέλη του Δ.Σ το προσεχές διάστημα, είτε κατά την είσοδο στο χώρο της Συνέλευσης αυθημερόν. Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε για τις όποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες εγκαίρως, καλώντας στη Γραμματεία του Συλλόγου μας στο 6955805801 (Κ. Σιμήτη).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΣΙΜΗΤΗ


Για το Σύλλογο Ποντίων Εύβοιας
“ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!