Εύβοια: Η πρόταση του Ν. Αποστόλου επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης που ενθουσίασε τον πρόεδρο των Special Olympics κ. Κοδέλα

Στην τελετή παράδοσης παραλαβής αθλητικού εξοπλισμού του αθλήματος Kayaking, που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα το πρωί της Τετάρτης 15/11, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, παρουσία του προέδρου των Special Olympics, Πρέσβη επι τιμή Διονυσίου Κοδέλα, παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Νίκος Αποστόλου, επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας SAR-312.

O κ. Αποστόλου μετά την λήξη της τελετής είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο και ανταλλαγή απόψεων, ενώ το σημαντικό είναι ότι του γνωστοποίησε πως η ομάδα του προτίθεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες να παίρνει παιδιά της Εύβοιας σε συνεννόηση με τους συλλόγους τους και να πραγματοποιούν μονοήμερες εκδρομές στα νερά του Ευβοϊκού με ιστιοφόρο σκάφος 13 μέτρων ειδικά κατασκευασμένο για να δέχεται ΑΜΕΑ.


Το συγκεκριμένο σκάφος ανήκει σε μέλος της ομάδας, και ήταν στην Ολυμπιάδα του 2004, ενώ φιλοξένησε πολλά άτομα ΑΜΕΑ από άλλες χώρες.
Και εδώ και αρκετούς μήνες λιμενίζεται στον λιμένα του Καράβου.

Ήταν μια εξαιρετική ιδέα που χαροποίησε τον πρόεδρο κ. Κοδέλα, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις λεπτομέρειες.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!