Εύβοια: Θάνος Παλαιολόγος (δικηγόρος) προς Δήμο Χαλκιδέων – “Κάντο όπως η Λίμνη…”

Το μετάλλιο!

Ο δικηγόρος Χαλκίδας Θάνος Παλαιολόγος, είναι λάτρης των σπορ και λαμβάνει μέρος σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνονται στην Εύβοια και όχι μόνο. Πρόσφατα έλαβε μέρος στην σπουδαία διοργάνωση αγώνα δρόμου και μνήμης “Λέλα Καραγιάννη” στη Λίμνη Ευβοίας και δεν μπορούσε όπως αποκαλύπτει, να μην “συγκρίνει” την διοργάνωση με εκείνη του EVRIPΟS NIGHT RUN 2022. Εν κατακλείδι…. Κάντο όπως η Λίμνη


Για να χαρακτηριστεί μια αθλητική διοργάνωση επιτυχημένη, μεταξύ των άλλων που πρέπει να έχει (και είναι πολλά), πρέπει να έχει ένα μετάλλιο σοβαρό, στιβαρό, ποιοτικό και με πληροφορίες! Έχω πάρει πολλά μετάλλια στη ζωή μου είτε αυτά αφορούν το καγιάκ που ημουν Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος, ειτε στο ποδόσφαιρο (Πρωταθλητής γ τοπικό στο ερασιτεχνικό και 2ος στο Κύπελλο με τους δικηγόρους) ειτε σε διάφορους αγωνες τρεξίματος και αυτό μου δίνει ένα δικαίωμα παραπάνω να σχολιάσω το μετάλλιο της Χαλκίδας που αφορά τον αγώνα EVRIPPS NIGHT RUN 2022, σε σχέση με αυτό που έλαβα από τον Δήμο Μαντουδιου – Λιμνης – Αγίας Άννας.


Το μετάλλιο σημαίνει πολλά για κάθε έναν που το βάζει στο στήθος του και σου θυμίζει στο πέρασμα των χρόνων ακόμα περισσότερα. Είναι η προσπάθεια που κατέβαλες για να τερματίσεις, είναι η διαδρομή που, εν προκειμένω, έτρεξες, είναι οι φίλοι που συνάντησες απο τα παλια ή οι νεοι που έκανες, είναι η φιλοξενία του τόπου στον οποίο πηγές κλπ. Με μεγάλη μου λύπη χθες διαπίστωσα, καθώς έψαχνα να βρω κάτι που χρειαζόμουν για το τρέξιμο στην όμορφη Λίμνη Ευβοίας, ότι το μετάλλιο από τον αγώνα EVRIPOS NIGHT RUN 2022 το είχα ξεχασμένο σε μια σακούλα.

- Διαφήμιση -

Καθώς λοιπόν κατάφερα να τερματίσω στον χθεσινό αγώνα των 17 χλμ στην Λίμνη με μεγάλη μου έκπληξη είδα να μου φοράνε στο στήθος ένα μετάλλιο εντυπωσιακό και αντάξιο των πανελληνίων πρωταθλημάτων που έχω τρέξει, ένα μετάλλιο πολύ όμορφο και αντάξιο του Μαραθωνίου της Αθήνας, που σαφέστατα τα κονδύλια είναι τελείως διαφορετικά και το πιο εντυπωσιακό απο ολα ηταν οτι ο αγώνας ήταν ΔΩΡΕΆΝ. Στάθηκα στον τερματισμό με την κούραση μου και το έπιασα, το χάζεψα και το χαμόγελο μου στην φωτογραφία τα λέει όλα.


Τι θέλει ένας δρομέας από έναν αγώνα δρόμου?

  1. Όμορφη διαδρομή.
  2. Ωραίο μπλουζάκι.
  3. Όμορφο μετάλλιο.
  4. Τροφοδοσία.
  5. Ασφάλεια – Υγειονομική κάλυψη
    Ένας αγώνας για να είναι επιτυχημένος δεν αρκεί μόνο ενας μεγαλος αριθμός ανθρώπων που συμμετέχουν, αλλά χρειάζονται και ολα τα ανωτέρω και κυρίως αυτό που μετράει ειναι με τι εντυπώσεις θα φύγεις από τον αγώνα και την περιοχή στην οποια πηγές. Γιατί η καλύτερη διαφήμιση είναι από αυτούς που συμμετείχαν και θα μεταφέρουν την πληροφορία… Σαφέστατα δεν πας μόνο για το μετάλλιο σε έναν αγώνα, αλλά πας και γι αυτό!
    Δείτε τα δύο μετάλλια και βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα! Τι να πρωτοπεί κάποιος. Για το βάρος; για το σχέδιο; την αποτύπωση (το ενα ειναι στάμπα στο μετάλλιο και το άλλο ειναι αυτοκόλλητο);. Για την κορδέλα; Για την αισθητική;
    Εγώ έκανα την επιλογή μου!
    Όσον αφορά τον Δήμο Χαλκιδέων, μια συμβουλή! Καντο όπως η Λίμνη…
    Καλημέρα!
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!