Εύβοια: Με “σύμμαχο” τον ήλιο γεμάτες παραλίες του νησιού – Δείτε φωτογραφίες

Εύβοια: “Βουλιάζει’ από κόσμο το νησί – Το αδιαχώρητο στις παραλίες και τα καταστήματα εστίασης – Θετικό το πρώτο “crash test” για τον τουρισμό του καλοκαιριού στην Εύβοια – Δείτε φωτογραφίες

«Ανάσα» αισιοδοξίας αποτέλεσε το πρώτο ηλιόλουστο και ζεστό Σαββατοκύριακο του Ιουλίου για την Εύβοια, καθώς οι εικόνες από την αυξημένη κίνηση τόσο στους κόμβους του νησιού όσο και στις παραλίες και τα καταστήματα εστίασης δείχνουν ότι ο τουρισμός σημειώνει άνοδο.

Από το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε η έξοδος των πολιτών προς τα παραθαλάσσια μέρη. Ουρές σχηματίστηκαν στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του νησιού με τους ταξιδιώτες να ανυπομονούν να φτάσουν στον προορισμό τους.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στα λιμάνια του νησιού με τους επισκέπτες να καταφθάνουν με κάθε μέσω στο νησί. Οι παραλίες στην Εύβοια “πλημμύρισαν” με κόσμο αποδεικνύοντας έτσι ότι το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα ανεβάζοντας τις κρατήσεις στα τουριστικά καταλύματα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του eviaonline, οι ξαπλώστρες ήταν γεμάτες, και με σύμμαχο τον ήλιο οι βουτιές στη θάλασσα ήταν αναμενόμενες.

Όπως φάνηκε και από τις εικόνες, η αισιοδοξία είναι έντονη για την αύξηση της τουριστικής κίνησης και τους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες στο υπέροχο νησί μας!

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!