Εύβοια: Νηπιαγωγεία σε κοντέινερ και σε πρώην αποθήκες – Σοβαρές ελλείψεις αναφέρει η Ελένη Μιτζιφίρη

Σοβαρά προβλήματα εντοπίζει σε Δημοτικά και Γυμνάσια της Ν. Αρτάκης, τα οποία και αναφέρει σε ανάρτησή της.

Δημοτική Ενότητα Ν. Αρτάκης. Σχολική στέγη, ώρα μηδέν! Το 1ο δημοτικό, στην τύχη του, παρ” όλες τις διαβεβαιώσεις ότι, τον Σεπτέμβριο του “23, τα παιδιά θα είναι μέσα στο κτίριο! Με ελλείψεις και σε κοντέινερ, το 2ο και το 3ο, το δε 4ο, σε κτίριο, πρώην αποθήκες, το οποίο κοστίζει και στο κράτος πάνω από 800 ευρώ, μηνιαίως! Βατώντα, αφήστε το καλύτερα!

Νηπιαγωγεία; 1ο, 2ο σε κοντέινερ, 3ο χωρίς αυλή!!! Βατώντα; υπόγειο και κοντέινερ! Γυμνάσιο, στον “αυτόματο”, ότι κάνει ο σύλλογος γονέων, το λύκειο, πρόλαβα σαν πρόεδρος της σχολικής επιτροπής και κάναμε κάποια πράγματα και κάποια άλλα, μέσω Τ.Υ. ευτυχώς!

Αλλά, χρειάζεται συντήρηση εννοείται και συνεχόμενες παρεμβάσεις και αυτό! Ποιος φταίει άραγε; Οι εκάστοτε δήμαρχοι; αντιδήμαρχοι; δημοτικοί σύμβουλοι; οι πολίτες; θα τη” σώσουμε” την παρτίδα; ή θα περάσει και αυτή η ” ευκαιρία” μας! Για να δούμε!

Ο χρόνος περνάει…θα λειτουργήσει υπέρ μας ή για άλλη μια θητεία, θα αρκεστούμε, στα “πυροτεχνήματα” και στους “μασκαράδες”, χειροκροτητές, αυλικοί και οσφυοκάμπτες! Ίδωμεν…

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!