Εύβοια: Ξεχωριστές αποκριάτικες εκδηλώσεις – Τι ετοιμάζουν σε αυτόν τον Δήμο

ptr

Ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων, εν όψει των Αποκριών, όπως κάθε χρόνο θα διοργανώσει ξεχωριστές αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο, με σημαντικότερες το διήμερο τις 16/3/2024 και 17/3/2014 Σάββατο και Κυριακή, στην κεντρική πλατεία Ψαχνών.

Το Σάββατο 16/3/2024 και ώρα 6μμ θα πραγματοποιήσει το έθιμο του παραδοσιακού «ΨΑΧΝΙΩΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ» σήμα κατατεθέν πλέον για τα Αποκριάτικα δρώμενα του Ν .Εύβοιας, με σατιρική διάσταση και διάθεση, αφενός μεν να αναδείξει τις παραδόσεις του τόπου μας αλλά αφετέρου απώτερο σκοπό έχει να χαρίσει γέλιο και ευχαρίστηση στους πολίτες.

Την Κυριακή 17/3/2024 και ώρα 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση αρμάτων και γκρουπ, συλλόγων ,σχολείων και άλλων ομάδων, αναδεικνύοντας με εντυπωσιακό τρόπο και σατιρική άποψη, διάφορα θέματα είτε της τρέχουσας επικαιρότητας ή άλλα που οι ίδιοι επιλέγουν.

- Διαφήμιση -

Στο φετινό Καρναβάλι την Κυριακή κατά την παρέλαση των αρμάτων και γκρουπ μπορούν να συμμετέχουν και ομάδες , σχολεία ή Σύλλογοι και εκτός Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Στο πέρας της παρέλασης, θα ακολουθήσει βράβευση των τριών καλύτερων γκρουπ από την επιτροπή του Καρναβαλιού και θα κλείσουμε τις εκδηλώσεις μας με χορό και μουσική από τα πληρώματα και όλους τους πολίτες.

Πιστεύουμε ότι είναι μία ξεχωριστή ευκαιρία απόδρασης και ανάτασης για όλους!!!

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας, ώστε να μοιραστείτε τη χαρά μαζί μας…!!!

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΜΥΤΑΛΑ-ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!