Εύβοια: Ο δυναμικός Σύλλογος Γονέων διοργάνωσε αποκριάτικο ξεφάντωμα για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ν. Λαμψάκου

Συσπειρωμένοι και οργανωμένοι είναι οι γονείς και οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Ν. Λαμψάκου, με τον δε Σύλλογο γονέων να απαρτίζεται από μαμάδες κεφάτες, δημιουργικές και με όρεξη να αφήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις στα μαθητικά χρόνια των παιδιών τους!

Η γιορτή που οργάνωσαν σε συνεργασία και με τους δασκάλους, όχι μόνο για το δικό τους σχολείο, αλλά και για το παρακείμενο, καθώς και για τους περαστικούς, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Οργανωμένες, με όρεξη και κέφι, την Παρασκευή 24/2 οι μαθητές απόλαυσαν σουβλάκια, ντυμένοι με τις αγαπημένες αποκριάτικες στολές τους, ενώ χόρεψαν και ξεφάντωσαν με την καρδιά τους.

Δείτε το ευχαριστήριο για τους ανθρώπους που στάθηκαν αρωγοί στην διοργάνωση της γιορτής!

Αγαπητοί γονείς, την Παρασκευή 24/02/2023 πραγματοποιήθηκε μια μικρή αποκριάτικη γιορτούλα  στον προαύλιο χώρο του σχολείου. 

Με μουσική και χαρούμενη διάθεση προσφέραμε σουβλάκια με πιτούλες και πατάτες στους μαθητές Χορέψαμε,  γελάσαμε και ξεφαντώσαμε με την καρδιά μας, ενώ μαθητές και δάσκαλοι γίναμε ένα!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. ΚΑΛΑ’Ι’ΤΖΟΓΛΟΥ με τη σύζυγό του κ.ΒΡΑΚΑ  που ανέλαβαν το ψήσιμο στο κατάστημα τους Μεζεδοπωλείο Σχολαρχείο και μας παραχώρησαν το ειδικό θερμπομποξ που τα διατήρησε ζεστά και λαχταριστά έως το τέλος.

Οι πατάτες και οι πίτες ήταν μια ευγενική χορηγία τους. Ποτηράκια μας προσέφεραν η πιτσαρία Ελλήσποντος  και αλλά και ο Φούρνος Τσατάλμπασης.

Ευχαριστούμε θερμά και την κ.Γιώτα Διαμαντή για την πολύτιμη βοήθεια της στο καθάρισμα μετά το τέλος της γιορτής, καθώς και την κ. Σπυριδούλα για τη μεταφορά 350 τεμαχίων από σουβλάκια, αλλά και το Κρεοπωλείο Τάσος για τη φύλαξη τους στην σωστή θερμοκρασία.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ σε όλους.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!