Εύβοια – Προσοχή: Διακοπή κυκλοφορίας – Με εκρηκτικά οι εργασίες για την διαπλάτυνση του δρόμου Κατούνια – Σαρακήνικο (βίντεο)

Εργασίες διάνοιξης δημοτικής οδού Κατούνια-Σαρακήνικο, θέση «Τούρκοι».

Με επιτυχία διενεργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 31/7 ο ελεγχόμενος εκβραχισμός με τη χρήση εκρηκτικών, στο πλαίσιο των εργασιών βελτίωσης βατότητας της Δημοτικής οδού Λιμνιώνας – Μύλοι – Σαρακήνικο.

Δείτε τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης

Έπειτα από μια μεγάλη και πολυήμερη προσπάθεια παρεμβάσεων με βαριά μηχανήματα έργου, ήρθε η στιγμή για το πιο δύσκολο τμήμα της διαδρομής όπου ήταν αναγκαία η χρήση εκρηκτικών για τον καταβιβασμό του καταστρώματος του δρόμου και την διαπλάτυνση του σε μήκος περίπου 120 μ.

Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, συνεχίζουμε τη δουλειά μας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σημαντική αυτή για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής παρέμβαση.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και συνεργάτες για το μέχρι σήμερα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο Υποστράτηγος κ. Κλούβας και ο Συνταγματάρχης κ. Νικόλαος Κρόκος.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, ευχαρίστησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Πυροσβεστική, την ΔΕΗ και το Λιμεναρχείο Κύμης.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!