Εύβοια :Σε επιφυλακή η Ε.Σ.Δ.Δ.Ε. – 12 εθελοντές μοίρασαν είδη πρώτης ανάγκης σε αποκλεισμένους κατοίκους


Το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Ευβοίας (Ε.Σ.Δ.Δ.Ε) από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκεται σε επιφυλακή με 12 εθελοντές και τέσσερα τετρακίνητα οχήματα 4×4 και πάντα σε συνεργασία με το δήμο Ερέτριας και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς. Η βάση του είναι στην Ερέτρια.

Μετά από κάλεσμα του αντιδημάρχου κ. Ευαγγέλου Τσώκου, του εντεταλμένου πολιτικής προστασίας κ. Πέτρου Σμιλάκου και της υπεύθυνης πολιτικής προστασίας κ. Αικατερίνης Καρκαλέτση, μας ζητήθηκε να μοιράσουμε ψωμί, είδη πρώτης ανάγκης, πετρέλαιο θέρμανσης σε περιοχές αποκλεισμένες και σε ευπαθείς ομάδες ανθρώπων.

Όπως επίσης κληθήκαμε για μεταφορά νεφροπαθών από και προς την οικία τους στο κέντρο αιμοκάθαρσης ς στη Δροσιά Χαλκίδος. Μεταφορά ατόμου από και προς την οικία του για αλλαγή τραύματος χειρουργείου. Και μεταφορά άλλων διαφόρων ατόμων σε δημόσιες υπηρεσίες. Το Εθελοντικό Σώμα (Ε Σ.Δ.Δ.Ε) συνεχίζει και παραμένει σε επιφυλακή και ετοιμότητα έως και τη λήξη των καιρικών φαινομένων. Τηλέφωνα επικοινωνίας της ΕΣΔΔΕ: 698 76 56 476, 698 05 50 802

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!