Εύβοια: Στο νοσοκομείο Κύμης εκτάκτως ο Ηλίας Βρεττός – Το πρόβλημα υγείας


Ο δημοφιλής τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός είναι γνωστό ότι επισκέπτεται συχνά την Κύμη που μεγάλωσε. Έτσι βρέθηκε και αυτό Σαββατοκύριακο στην γενέτειρά του που όπως έχει δηλώσει τον αναζωογονεί και παίρνει δύναμη . Όμως σε αυτή την επίσκεψή του τα πράγματα πήραν απρόσμενη τροπή αφού ένα θέμα υγείας του έπρεπε να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Υπέστη κολικό του νεφρού και ως γνωστόν οι πόνοι που συγκρίνονται ως ένα βαθμό με αυτούς της γέννας δεν υποφέρονται. Έτσι μετεφέρθηκε στο προσφάτως και βραβευθέντα Νοσοκομείο Κύμης όπου οι γιατροί κάνοντας τα προβλεπόμενα τον απάλλαξαν από τους πόνους. Ο ίδιος ευχαρίστησε τους γιατρούς αλλά και τους πολυπληθείς θαυμαστές του για το ενδιαφέρον τους με story στο Instagram όπου και ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.


. Ευχαριστώ θερμά το νοσοκομείο Κύμης! Δεν ξέρω πως διέρρευσε αλλά επειδή μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα για την υγεία μου, να ξέρετε πως όντως πέρασα κολικό νεφρού. Ναι πονάει πάρα πολύ! Είμαι πολύ καλύτερα τώρα και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!