Εύβοια: Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων

Την Πέμπτη 23/02/2024 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας, προκειμένου να προγραμματιστούν οι Τιμητικές Εκδηλώσεις Μνήμης για την Απελευθέρωση της Εύβοιας από τον τουρκικό ζυγό, στις 6 & 7 Απριλίου 2024.

Δοθείσης της ευκαιρίας και στηριζόμενοι πάντα στην συνεργασία, προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων Πολιτιστικών Συλλόγων – Μελών της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας, προκειμένου να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός των ανωτέρων εκδηλώσεων αλλά και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με θέματα που απασχολούν τους Συλλόγους.
Διευκρινίζουμε ότι οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται τμηματικά, λόγω περιορισμένου χώρου και φυσικά θα ακολουθήσουν και επόμενες, για τις οποίες οι εκπρόσωποι θα ενημερώνονται τηλεφωνικώς.
Στα γραφεία μας χθες παρευρέθηκαν: ο κ. Τηλέμαχος Ζήκος από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κανήθου, ο κ. Χρήστος Κουτσάφτης από τον Σύλλογο Φίλων Στ.Καζαντζίδη, η κα Κική Βογιατζή & ο κ. Γιώργος Αγγέλου από τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Καππαδοκών «ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος», ο κ. Γιώργος Μόρτος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Προσφύγων & Κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδας, ο κ. Νέστορας Βαρυτιμίδης από τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Ευβοίας και ο κ. Κωνσταντίνος Κρόκος από τον Λαογραφικό Σύλλογο Παραλίας Αυλίδας.
Για το Δ.Σ. της Ο.Π.Σ.Ε.
Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Δημητρίου

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!