Εύβοια: Τελευταίο αντίο στον 67χρονο πατέρα της Μίνας Κυριακού – Συγγενείς και φίλοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και πένθους αποχαιρέτησαν σήμερα, τον Βασίλη Κυριακού, αγαπητό πατέρα της γενικής γραμματέως στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Μίνας Κυριακού, φίλοι και συγγενείς.

Η οικογένεια του, η σύζυγος, οι κόρες του Ασημίνα και Ελένη, τα εγγόνια και τα αδέρφια του, είπαν το τελευταίο αντίο σήμερα στις στις 11:30 στον ιερό ναό Ευαγγελίστριας Καστέλλας Ψαχνών.

Στην κηδεία, παρέστη και αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου κ του προσωπικού, ενώ ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του χθες με μια ανάρτηση στο προφίλ του.

Σήμερα είναι ημέρα πένθους για την Γενική Γραμματέα του Δήμου μας κ Μίνα Κυριακού καθότι έχασε τον αγαπημένο της πατέρα! Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Δήμου και αύριο αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου κ του προσωπικού θα παραστεί στην κηδεία στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας της Καστέλλας στις 11.30.
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!