Εύβοια: Τοποθετήθηκε απινιδωτής στην Αστυνομική Διεύθυνση

Με χαρά γνωστοποιούμε σε όλα τα Μέλη μας αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία της Χαλκίδας, ότι από σήμερα στην είσοδο της Δ/νσης Αστυνομίας Ευβοίας θα βρίσκεται τοποθετημένη μία συσκευή Εξωτερικού Αυτόματου Απινιδωτή που κατέχει η Ένωσή μας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των συναδέλφων μας αλλά και για όποιον συμπολίτη μας τον χρειαστεί σε έκτακτη ανάγκη στην περιοχή κοντά στην έδρα της Δ.Α. Ευβοίας.


Η Ένωσή μας αναγνωρίζοντας την ουσιώδη σημασία που έχει το κομμάτι της εκπαίδευσης και κατάρτισης του αστυνομικού προσωπικού, το οποίο στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων του καλείται συχνά να επιληφθεί πρώτο σε έκτακτα περιστατικά, πραγματοποίησε ήδη από τον Ιούνιο 2 εκπαιδεύσεις στις οποίες μάλιστα συμμετείχαν και στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Εξωτερικής Φρουράς του Κ.Κ. Χαλκίδας, που είχαμε την χαρά και την τιμή να αποδεχτούν την πρόσκλησή μας, για την πραγματοποίηση Βιωματικού σεμιναρίου Βασικής Υποστήριξης Ζωής (BLS).


Η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των Μελών μας, με τελικό στόχο την συνεχή προσφορά στον συμπολίτη μας !!
Ραντεβού στις επόμενες δράσεις μας‼️
Συνεχίζουμε για όλους τους συναδέλφους μας ‼️


Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Μάρκου
Ο Γ.Γ.
Αριστείδης Καψιώχας

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!