Το Επιμελητήριο Ευβοίας ενημερώνει τα μέλη του ότι διοργανώνει και για το έτος 2025 εκπαιδευτικά προγράμματα για τις «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».
Η Εκπαίδευση αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων (απλούς χειριστές) που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Οι ανωτέρω επιχειρήσεις έχουν την υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων.
Τα προγράμματα πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως και η διάρκεια είναι 10 ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες https://eviachamber.gr/health-food-safety/