Εύβοια: Τραυματίστηκαν γυναίκες λόγω της κακής κατάστασης του δρόμου- Η Καταγγελία και το δριμύ κατηγορώ κοινοτικού συμβούλου εναντίον του Δήμου

O Ιωάννης Αδαμάκης Σύμβουλος Τ.Κ. Λιχάδας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, εξαπολύει δριμύ κατηγορώ τόσο προς την Δημοτική αρχή, όσο και στον αρμόδιο εργολάβο, αναρτώντας παράλληλα και σχετικές φωτογραφίες, για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος στην κεντρική οδό Αγ. Γεωργίου Λιχάδας – Αιδηψού, ύστερα από ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 7/8 με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο γυναικών.

Δείτε τι αναφέρει αναλυτικά στην ανάρτηση 

Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα 07/08/2023 πρωινές ώρες στην κεντρική οδό Αγ. Γεωργίου Λιχάδας – Αιδηψού (εντός οικισμού), όπου δυο επιβαίνοντες σε μοτοποδήλατο (γυναίκες) έχασαν την ισορροπία τους λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Οι ευθύνες δεν βαραίνουν μόνο τον εργολάβο όπου μέσα από την συμβατική του υποχρέωση θα έπρεπε να είχε φροντίσει για την τοποθέτηση των ανάλογων προειδοποιητικών σημάνσεων εκτέλεσης εργασιών προς ενημέρωση και κατά συνέπεια προστασίας των διερχόμενων, όπως επίσης και για την άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος, αλλά βαραίνουν επίσης την Αναθέτουσα Αρχή, τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία έχει και τον εποπτικό ρόλο της καλής εκτέλεσης του συγκεκριμένου έργου (αλλαγή δικτύου ύδρευσης) με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Για μια ακόμη φορά, οι πολίτες «πληρώνουν» την ανεπάρκειά σας, ευτυχώς με «λίγο» αίμα στην προκειμένη περίπτωση.

Ο «ΣΤ……….» δεν μπορεί να είναι δικαιολογία ή στάση ζωής, ούτε όμως σας αποδίδει ελαφρυντικά, κυρίες & κύριοι ανεύθυνο-υπεύθυνοι!!

Ιωάννης Αδαμάκης
Σύμβουλος Τ.Κ. Λιχάδας

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!