Η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312 σε σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοικητές και των τριών Σωμάτων ασφαλείας, Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα Μαντουδίου,
που μετά από πρόσκληση τους μεταβήκαμε στο Γυμνάσιο Μαντουδίου για να προβούμε σε παρουσίαση πρώτων βοηθειών με σκοπό να φρεσκάρουν τις γνώσεις που ήδη έχουν.

Σε αυτό το πλαίσιο και συνδυαστικά με τις ανάγκες που προκύπτουν μέσα από την καθημερινή τους επαφή με κοινωνικές ομάδες, φορείς και ένα ευρύ φάσμα περιστατικών, να μπορούν με την σειρά τους να παρέχουν Βασική Υποστήριξη Ζωής με σκοπό μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στο εκάστοτε περιστατικό ως προς τη σημασία της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης ,της ορθής χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή και την αύξηση επιβίωσης των θυμάτων καρδιακής ανακοπής.
Η παρουσίαση περιείχε επίσης πνιγμονή από ξένο σώμα και θέση ασφαλείας / ανάνηψης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμο και το Γυμνάσιο Μαντουδίου για την παραχώρηση του χώρου που έγινε αυτή η συνάντηση.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και ευχαριστίες προς όλους όσους βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτή η δράση και σε όσους συμμετείχαν σε αυτή την παρουσίαση.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!