ΛΑΡΚΟ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών από Σωματεία και εργαζομένους

Protest by workers at the metal works factories of LARKO, outside the Ministry of Finance, in Athens, Greece, on Feb. 10, 2022 / Διαμαρτυρία εργατών στη ΛΑΡΚΟ, έξω απο το υπουργείο οικονομικών, στην Αθήνα, στις 10 Φεβρουαρίου, 2022

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι τα Σωματεία και οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, ενώ προαναγγέλλουν νέα κάθοδο στην Αθήνα εάν δεν πάρουν ξεκάθαρες απαντήσεις από την Κυβέρνηση για επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ και τα εργασιακά τους δικαιώματα.

«Κλείσαμε 4 χρόνια στον αγώνα και αντέχουμε μέχρι σήμερα γιατί δεν επιτρέψαμε να μας κυριεύσει ούτε ο εφησυχασμός, αλλά ούτε και ο πανικός. Όλοι και όλες σε ετοιμότητα. Θα συνεχίσουμε να τους λέμε: Σταματήστε το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ. Δεν θέλουμε προγράμματα ανεργίας. Θέλουμε δουλειά, καμίνια – μηχανές να ανάψουνε ξανά. Με αυτοχρηματοδότηση, τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που έχει η ΛΑΡΚΟ στα ταμεία της, να υλοποιηθεί σχέδιο συντήρησης και προετοιμασίας επαναλειτουργίας. Τώρα. Έξω από τη ΛΑΡΚΟ δεν πρόκειται να βγούμε. Δεν θα επιτρέψουμε να μαραζώσει ο τόπος μας. Ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί μέχρι τη νίκη», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!