Νέοι μπλε κάδοι για ανακύκλωση έρχονται στον Δήμο Ερέτριας

Για την αξία της ανακύκλωσης είναι περιττό να μιλάμε στη σημερινή εποχή. Δυστυχώς, όμως, για περισσότερο από τρία χρόνια στον δήμο μας τα ανακυκλώσιμα υλικά κατέληγαν στα σκουπίδια, με ότι αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον.
Την περιβαλλοντική ανορθογραφία διορθώσαμε άμεσα με τα λιγοστά μέσα που διαθέτουμε μέχρι στιγμής και με τους υφιστάμενους μπλε κάδους. Από τις 22 Ιανουαρίου γίνεται επιτέλους ανακύκλωση στον Δήμο Ερέτριας!
Η ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης είναι υπόθεση όλων μας. Γι΄αυτό σας θέλουμε δίπλα μας και σ’ αυτό το σημαντικό εγχείρημα που βελτιώνει τη ζωή μας και σας ζητάμε το εξής: Πετάξτε μόνο ανακυκλώσιμα είδη στους μπλε κάδους!

Η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών γίνεται με μηχανήματα και εργαζόμενους του τμήματος καθαριότητας, ενώ χρησιμοποιούνται οι υφιστάμενοι μπλε κάδοι ανακύκλωσης, οι οποίοι καθαρίστηκαν και συντηρήθηκαν.

Για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του προγράμματος έχουν γίνει ενέργειες για να προμηθευτεί ο δήμος νέους μπλε κάδους ανακύκλωσης, ώστε να εφοδιαστούν όλες οι γειτονιές.

Η επανεκκίνηση της ανακύκλωσης ήταν προτεραιότητά μας και είμαστε βέβαιοι ότι με τη βοήθεια των συμπολιτών μας θα κάνουμε τον δήμο μας πιο φιλικό στο περιβάλλον. Πλέον, πετάμε μόνο ανακυκλώσιμα υλικά στους μπλε κάδους!

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!