Ν. Αρτάκη: Εγκατάλειψη και υποβάθμιση σε γνωστή παραλία 2 μήνες μετά τις πλημμύρες (φωτό)

Την εικόνα που παρουσιάζει η παραλία “Καλάμια’ στη Ν. Αρτάκη, επισημαίνει σε ανάρτησή της η γνωστή δικηγόρος Ευαγγελία Μιμίκου, ενώ παράλληλα αναρτά και φωτογραφικό υλικό που αποτυπώνει την εγκατάλειψη και υποβάθμιση της περιοχής.

Η υποβάθμιση της παραλίας “Καλάμια” στη Ν.Αρτακη είναι γεγονός, πια. Λυπάμαι που μέχρι σήμερα, σχεδόν δύο μήνες από τις πλημμύρες που έπληξαν τη Βόρεια Εύβοια, η μοναδική παραλία της Δ.Ε Ν.Αρτακης είναι επιβαρυμένη με όγκους φερτών υλικών και σκουπιδιών και μη προσβάσιμη στους κατοίκους, τους αθλητές, τους κολυμβητές, τα παιδιά, τους περιπατητες και σε όσους αγαπούν και θέλουν να είναι κοντά στη θάλασσα.

Λυπάμαι που κανείς αρμόδιος τοπικός φορέας δεν ενεργεί τα δέοντα έτσι ώστε να καθαριστεί η όμορφη αυτή παραλία που είναι στα πόδια μας, δύο βήματα από τα σπίτια μας. Ελπίζω ότι δεν θα τη βρει σε αυτό το χάλι το νέο έτος. Πολιτισμός σημαίνει προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου μας, όπου ανήκουν και η θάλασσα και οι παραλίες . Η υποβάθμιση τους, υποβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς μας. Δεν μας αξίζει.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!