Ο Εύβοιώτης Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής του Survivor All Star -Το συνολικό ποσό που κέρδισε

Μεγάλος νικητής του Survivor All Star αναδείχτηκε ο δικός μας Σάκης Κατσούλης, ο οποίος συγκέντρωσε από τις περισσότερες ψήφους του κοινού από τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Σάκης Κατσούλης ξέσπασε σε δάκρυα με την ανακοίνωση του αποτελέσματος, με το κοινό να χειροκροτεί.

Το ποσοστό νικών του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι άγγιξε το 74,2%, κερδίζοντας 337 αγώνες από τους 454 που συμμετείχε, αποδεικνύοντας στην πράξη και στον στίβο ότι ήταν ο καλύτερος αγωνιστικά. Συγκινημένος είπε :

«Δεν έχω λόγια… Αγαπάτε βαθιά, ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, περάσαμε δύσκολα, έμαθα πολλά από αυτό το παιχνίδι. Σας ευχαριστώ για όλα, σας λατρεύω», είπε ο Σάκης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η οικογένειά του έτρεξαν κοντά του, με την χαρά και την ευτυχία τους διάχυτη.

Ο Νίκος Μπάρτζης, έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. «Ευχαριστώ τον κόσμο, συγχαρητήρια στον Σάκη. Ξαλάφρωσα…. Πάμε σπίτι τώρα!»

Ο Σάκης έγινε πλουσιότερος κατά 100 χιλιάδες ευρώ, ενώ είναι ο μοναδικός παίκτης που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές το έπαθλο στην Ελλάδα, στο Survivor.

Οι παίκτες που έχουν καταφέρει διπλή νίκη στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου είναι ελάχιστοι. Όμως το συνολικό ποσό που κέρδισε δικαίως με την αξία του είναι μεγαλύτερο και φτάνει της 230.000 ευρώ αφού στις 100 χιλιάδες προστίθενται άλλες 130.000 ευρώ από την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!