Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 22χρονο φαντάρο Νίκο – Ανείπωτος θρήνος στους Ταξιάρχες Ευβοίας

Έχει παγώσει ο χρόνος στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, ύστερα από τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου Νίκου Καραγιάννη, που άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, μετά το σφοδρό τροχαίο της Κυριακής 25/6 στο Βέλος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στις 6 στους Ταξιάρχες, όπου η οικογένεια, γνωστοί και φίλοι του άτυχου Νίκου, θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. 

Ο 22χρονος φαντάρος που οδηγούσε το ΙΧ μάρκας opel, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ, μεταμορφώνοντας το αυτοκίνητο σε άμορφη μάζα και χάνοντας ο ίδιος την ζωή του λίγη ώρα αργότερα.

Οι 4 επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο όχημα, το οποίο και υπέστη σοβαρότατες υλικές ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος απεγκλωβίστηκε με εξαιρετικά αδύναμο σφυγμό και σοβαρά τραύματα που καθιστούσαν κρίσιμη την πορεία της υγείας του.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμα ένας νεαρός και δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 19 ετών οι οποίες τραυματίστηκαν και εκείνες σοβαρά και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και κατόπιν διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με τη μία εκ των δύο να βρίσκεται σε σοβαρότερη κατάσταση καθώς έχει υποστεί κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις.

Το συγκλονιστικό είναι πως η κοπέλα που συνομιλούσε με τους διασώστες και έδινε όλες τις πληροφορίες μιλώντας αναλυτικά για τα γεγονότα και είχε πλήρη διαύγεια -έτσι τουλάχιστον έδειχνε - σε ελάχιστη ώρα κατέρρευσε και έχασε την επαφή με το περιβάλλον με αποτέλεσμα τώρα δίνει μάχη για την ζωή της.

Η ίδια, καθώς και η δεύτερη τραυματίας μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ με τους γιατρούς να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την υγεία της 17χρονης που είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

- Διαφήμιση -

Ο άτυχος Νίκος Καραγιάννης καταγόταν από το χωριό Κονίστρες και ήταν φαντάρος, ενώ είχε έρθει αυτές τις μέρες με άδεια για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ενώ ο πατέρας του διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων στους Ταξιάρχες.

Οι γονείς του είναι σε κατάσταση σοκ ενώ στο σπίτι συρρέουν από την πρώτη στιγμή συγγενείς και φίλοι της οικογένειας να συμπαρασταθούν για τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Στον απεγκλωβισμό τους από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η Πυροσβεστική και η ομάδα διάσωσης Ευβοίας sar-312, καθώς και η αστυνομία που ερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Να σημειώσουμε πως  με απόφαση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση. 
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!