Σκύρος: Γυναίκα η νέα πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου -Εξελέγη η Ελένη Γαβρίλη

Η συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου της 1ης Απριλίου 2024 είχε ως μοναδικό θέμα την εκλογή νέου προέδρου της, λόγω του κενού που είχε δημιουργηθεί μετά από την παραίτηση του Κυριάκου Αντωνόπουλου λόγω της εκλογής του ως Δημάρχου Σκύρου!

Ετσι, σε εφαρμογή της υπ αριθ. 2903.21/13214/2024/20-02-2024 απόφασης του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κου Χρήστου Στυλιανίδη με θέμα «Δημοσίευση τροποποίησης απόφασης συγκρότησης Λιμενικής Επιτροπής Λ.Τ. Σκύρου» η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ τ.Υ.Ο.Δ.Δ.168/26-02-2024 και αναρτήθηκε στο Πρόγραμμα ”ΔΙΑΥΓΕΙΑ” με ΑΔΑ: 907Π4653ΠΩ-ΖΤΙ, η λιμενική επιτροπή Σκύρου συνεδρίασε την 1η Απριλίου του 2024 και εξελεξε ΟΜΟΦΩΝΑ την κα Γαβρίλη ως νέα της Πρόεδρο.

Η κα Γαβρίλη ειναι εδω και πολλά χρόνια τακτικό μέλος της Λιμενικής επιτροπής με μεγάλη προσφορά στο Λιμενικό Ταμείο Σκύρου, αφού μαζί με τον πρώην πρόεδρο Κυριάκο Αντωνόπουλο λειτουργούσαν την υπηρεσία σε καθε επίπεδο λόγω της μη ύπαρξης υπαλλήλων απο το 2008 εως σήμερα!

Το Λ.Τ Σκύρου βρίσκεται σε υψηλό λειτουργικό επίπεδο, με πλήρες χαρτοφυλάκιο, εχει κατακτήσει 42 Παγκόσμιες – Ευρωπαικές και Εθνικές βραβεύσεις και διακρίσεις και το λιμάνι της Λιναριάς ψηφιστεί ως το καλύτερο λιμανι προορισμός στην Ελλάδα για τουριστικά σκαφη το 2022 και το 2023 ενω απο το 2019 ειναι μέλος των 91 Ευρωπαικών Eco Ports!

Η κα Γαβρίλη, με μεγάλη διοικητική πείρα και υποστηριζόμενη από μια συμπαγή και αποφασισμένη Λιμενική Επιτροπή θα συνεχίσει μαζί τους να βελτιώνει το έργο που έχει επιτευχθεί, με την υποστήριξη του πρώην προέδρου κ αι νυν Δημάρχου Σκύρου κο Κυριάκου Αντωνόπουλου ο οποίος θα συνεπικουρεί το εργο τους ως επίτιμος πρόεδρος του Λ.Τ Σκύρου μετά από ομόφωνο ψήφισμα των μελών της ΛΕ Σκύρου!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!